Historien om Saturn køretøjer

June 18

Når køretøjets første Saturn rullede fra dens samlebånd i 1990 ' erne, blev det hyldet som en stor bedrift. Saturn mærke var blevet bygget fra jorden. Saturn køretøjet var den første nye amerikanske mærke i mere end et halvt århundrede. Historien om Saturn køretøjer er fyldt med firsts og mange højdepunkter. Hvad der begyndte som en rolig projekt blev en særskilt mærke på historien om de amerikanske bilproducenter.

Oprindelse

Saturn køretøjer begyndte som et projekt af General Motors til at hjælpe dem med at komme op med en lille bil, der kunne matche japanske import i 1980 ' erne. I 1982, blev at projektet startet i hemmelighed under navnet "S" bil. I 1990, var det første færdige køretøj drevet ud af samlebåndet af afgående GM formanden Roger Smith.

Identifikation

Saturn køretøjer er fremstillet af Saturn Distribution Corporation, som er et selvstændigt datterselskab af General Motors Corporation. Saturn køretøjer er en mellemstor kompakt bil bygget i amerikansk planter, der er medarbejderejede.

Betydning

Når Saturn blev oprettet, skete det så med tanken om, at spaltningen ville være ejet af sine medarbejdere. Dette ville være et første for amerikanske bilproducenter, der altid havde været enten familie-ejet eller corporate-ejede. Saturn var også den første amerikanske-made mellemstore bil at have et levedygtigt marked og chance for succes. Senest 10 år efter lanceringen, mærket konkurrerer med Toyota og Volkswagen med succes. Saturn begyndte at sælge i Japan i 1997.

Fremstillingsvirksomhed

Fremstillingen af de første Saturn køretøjer blev en nation bred konkurrence blandt samfund kappes om den første nye bil produktionsanlæg at være bygget af en amerikansk bilproducent på amerikansk jord i årtier. Indtil premier af Saturn, nye modeller eller mærker blev lavet af gamle navne, planter og redesignet ideer. Saturn var den første helt nye amerikanske mærke at blive indført og fremstillet i moderne hukommelse. Efter 24 guvernører og 38 stater trådte kapløbet om at vinde planten, blev to byer efterladt i race, lille Spring Hill, Tennessee, og Wilkes-Barre i Pennsylvania, som var tre gange størrelsen af sin konkurrence. Tennessee blev bekræftet vinder på 30. juli 1985, og byggeriet begyndte inden for et år. Den første bil kom ud af planten fem år senere.

Fremtid

Som General Motors begyndte at se mere på overlevelse af 2005, Saturn mistet meget af sin uafhængighed og begyndte at plukke op ligheder til GM Opel brand fra Tyskland. General Motors allerede planer om at strømline ned til fem mærker fra otte; Saturn, som i 2009, kan sælges eller lukket.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com