Hvordan du udskifter en hoved pakning på en 24-ventilede Cummins

July 3

Cummins dieselmotorer er en fælles motor indstilling i fuld størrelse Dodge lastbiler. Den seks-cylinder, 5,9-liters Cummins motor har fire ventiler pr. cylinder for i alt 24 ventiler. Pakning mellem topstykket og motorblokken danner en tæt forsegling mellem disse to komponenter. En utæt toppakning kan forårsage olie i køretøjet har et mælkeagtigt udseende, når det bliver forurenet af kølevæske.

Instruktioner

• Placer en ren beholder under radiatoren, og åbne afløb pik med en topnøgle. Tillade kølevæske til at dræne i gryden, og gemme kølevæske til genbrug. Fjern kablet fra den negative batteri terminal, så du ikke starte motoren under proceduren.

• Frigøre tilbehør drivremmen fra sin Remskiver, og fjerne generatoren fra motorrummet med en topnøgle. Afbryd luften renere indsugningsmanifolden. Fjerne krumtaphusets ventilationssystem og fordampningsemissioner system fra motoren.

• Fjern brændstof linjer fra brændstof jernbane med en topnøgle. Afbryde kabler til accelerator, fartpilot og transmission til at få adgang til indsugningsmanifolden. Fjerne begrænsningen distributør med de elektriske ledninger stadig fastgjort, og frigøre den elektriske ledninger fra tændspolen.

• Fjern elektriske sendermodulet fra motorens kølevæske temperaturføler. Afbryde vand bypass slange og øvre radiator slange fra motor til at få adgang til indsugningsmanifolden. Fjerne indsugningsmanifold og ventil dækker fra motoren med en topnøgle.

• Post den oprindelige position ventil-tog komponenter, herunder vippearme, stødstænger, udstødningsgas mangfoldigheder og tændrør. Dette sikrer, at du kan installere disse komponenter i den korrekte position senere. Fjerne ventil-tog komponenter fra motoren med en topnøgle.

• Fjerne monteringsbolte til topstykket, og topstykkerne fra motorblokken. Kassér pakning på motorblokken.

• Slå krumtapakslen med uret, så timing varemærkerne for krumtap og knastaksel ikke justerer. Dette sikrer, at ingen stempel er i positionen top dead center, når du installerer topstykke. Vente fem minutter for lash justeringsanordninger til trykket før installation af topstykket.

• Placer et nyt topstykke pakning på motorblokken, og montere topstykket på toppen af pakningen. Stramme monteringsbolte til topstykket til 50 fod-pund med en momentnøgle på first-pass og 105 fod-pund på det andet gennemløb.

• Installere ventil-tog komponenter til deres oprindelige placeringer, bruger de noter du har lavet i trin 5 som en rettesnor. Erstatte de yderligere komponenter, du har fjernet for at få adgang til topstykket ved at udføre trin to gennem fire i omvendt.

• Tilslut kabel til den negative terminal batteri, og Udskift kølevæske i kølesystemet. Start motoren og kontrollere for væske lækager.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com