Ulemper ved manuelle transmissioner

July 3

Ulemper ved manuelle transmissioner

Manuelle transmissioner er også kendt som "stick-skiftehold." Manuelle transmissioner tilbyder mange fordele---de er ofte mindre dyrt at købe og vedligeholde, de giver du har mere kontrol, når du kører, og du kan få bedre gas kilometertal end med den samme model køretøj med en automatisk transmission. Med fordelene ved at køre en bil med en manuel transmission også kommer ulemperne, som skulle multitask, lære at bruge en kobling og flytte, og ikke alle modeller af køretøjer, der tilbyde de samme funktioner som fartpilot, ifølge bil Deal ekspert.

Multi-Tasking

Køre et køretøj med en manuel transmission kræver, at du kan udføre flere drivende funktioner på samme tid. Dette omfatter, at have en fod på koblingen og den anden på gas mens skiftende. Du skal også have en hånd på rattet og en på gearstang når skiftende. Dette, selvfølgelig, er alle i tillæg til alle de andre funktioner, du har til at udføre under kørslen, som leder i din spejle, tænde din blinklys eller vinduesviskerne, og så videre.

Svært at lære

Da føreren skal lære at styre kobling og gas mens skiftende, kan det være svært at lære. Det er især tilfældet for første gang eller nye drivere. Chauffører skal lære at koordinere håndbevægelser og fod bevægelser mens gearskiftet og starte eller standse køretøjet. Chauffører skal også lære at nedskift for at bremse køretøjet uden at skulle trykke på bremserne. Derudover en føreren fører et køretøj med en manuel transmission også har til at lære hvordan stoppe og starte køretøjet på en bakke eller hældning mens ikke rulle baglæns ind i bilen bag dem.

Muligheder og funktioner

Mens manuel transmission køretøjer har tendens til at være billigere end automatiske køretøjer, der kan også være at manuelle transmissioner ikke har nogle tilføjet bil funktioner. Ifølge bil Deal ekspert, for eksempel, mangler nogle modeller af manuel transmission køretøjer fartpilot (mange tilbyder fartpilot at fungerer fint, når bilen er i højt gear, men du stadig nødt til at skifte gear manuelt på bakker og nedgradering). Manuel transmission køretøjer har derudover en ekstra feature, kobling, der skal undersøges og udskiftes når det er slidt op.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com