HP Color Laserjet 2500 L fejlfinding

July 20

HP Color Laserjet 2500 L fejlfinding

HP Color LaserJet model 2500L printer er designet til at modstå regelmæssig brug. Hvis der opstår problemer, er den bedste fremgangsmåde at udføre fejlfindingstrin. Fejlfinding vil identificere årsagen til problemet. De mest almindelige problemer, der påvirker disse printere kan løses af brugeren ved at udfylde fejlfindingsprocessen.

Instruktioner

1 Kontrollere papirbakker sørge for de er korrekt indlæst, hvis der er et papirstop. At overfylde bakkerne kan også forårsage papirstop. Klare papir plader ud af outputområdet til at sikre, at de ikke blokerer yderligere output.

2 Åbn topdækslet for at fjerne syltetøj inde i printeren. Fjerne den Billeddannende tromle ved at skubbe den mod bagsiden af printeren og løfte. Træk det fastklemte papir ud af printeren. Erstatte den Billeddannende tromle og luk topdækslet. Tryk på knappen "Go", hvis opmærksomhed lys blinker.

3 Åbn papirbakker for at fjerne syltetøj fra området papir input. Træk det fastklemte papir. Justere alle papir i bakken. Skub bakkerne tilbage i printeren.

4 Åbn det bagerste udskriftspanel for at fjerne syltetøj fra området papir output. Træk det fastklemte papir. Luk den bageste udskriftspanel.

5 Installere en ny printerpatron, hvis en blækpatron indikatorlampe blinker. De fire patroner svarer til de farvede lys på skærmen til sort, cyan, magenta og gul.

6 Kontrollere topdækslet, hvis opmærksomhed lys blinker. Kontroller, at topdækslet er lukket. Kontrollere for eventuelle papirstop. Sørg for papirbakker ikke der er tomme. Opmærksomhed lys kunne indikere nogen af disse spørgsmål.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com