Sådan installeres en hjælpeansatte DC Power Jack i en Auto

January 29

Sådan installeres en hjælpeansatte DC Power Jack i en Auto

Du kan aldrig have for mange 12VDC afsætningsmuligheder i din bil, og de fleste har mindst én. Ældre biler har ofte dem forsænket inde askebæger rum. Med væld af bærbare elektroniske enheder, der kræver 12VDC afsætningsmuligheder for navigation, underholdning, kommunikation, opladning, computing og inversion til 115 VAC, er klart flere forretninger ønskeligt. Købe dele og installere dem selv kan du tilpasse din ride til 12VDC med minimale omkostninger.

Instruktioner

• Find installation steder i køretøjet, med nok plads bag overfladen til at rumme mindst et 12 volts stik. Overfladen skal være tynd nok til at passe mellem den socket skruen-on monteringsflange og stik sig selv. Plads bag overfladen skal være dybt nok, så den elektriske forbindelse ikke røre noget metal, brandfarlige eller i stand til at være smeltet nemt.

• Skære huller i hvert sted, hvor du planlægger at installere sockets. Hullet skal være lige stor nok til at skubbe den gevind del af socket flange gennem. Trimme kanterne med en kasse kutter eller sandpapir.

• Afbryd forbindelsen til bilbatteriet.

• Foranstaltning for hver farve ledning til at gå fra batteripolerne til den bageste socket placering, tilføje en fod slæk i begge ender. Skære og rute wiren gennem fire wall og en central slutpunkt, hvorfra du kan fan ud løbere til socket placeringer.

• På hvert punkt i nærheden af en stikkontakt, strip, men ikke skære 1/4 tomme af isolering på begge farve vigtigste ledninger. Foranstaltning, snit og lå take-off ledninger af begge farver fra de vigtigste ledninger strippet placeringer til hver socket-forbindelse, forlader nogle slack. Strip 3/4 tommer af isolering off ene ende af ledningerne og wrap ender omkring de vigtigste ledning, holde farve det samme. Lodde og pak dem med isolerende tape. I anden ende, krympe på spade terminaler, slide den sorte ledning terminal over den socket jakke tab og den røde ledning terminal over den socket Centreringstabulering.

• Lodde en fuse indehaveren på linie med den røde vigtigste ledning meget nær batteri positive terminal. På årets wire krympe en terminal, der passer til batteri klemme bolt ring. Krympe en anden ring terminal på enden af den sorte vigtigste ledning. Tilslut ledninger og begge batteripolerne.

• Test hver sokkel med en testlampen eller en enhed.

Tips & advarsler

  • Bil del butikker er billigst for stikkontakter, terminaler og ledninger.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com