Sådan fjernes en passager dør bagpanel på en 2006 Nissan Sentra

May 12

Ved første øjekast kan det synes som om en bil bageste låger er nemmere at fjerne end de forreste dørpaneler, fordi de har som regel mindre udstyr. Dette er imidlertid ikke tilfældet. Selv om panelerne bageste indeholder generelt færre komponenter (såsom magt spejl kontrol), er panelerne bageste ofte dannet i en akavet stilling, hvilket gør det vanskeligt fuldt ud adgang til dem uden at åbne bagdøren bred. Dette er især tilfældet for en kompakt bil som 2006 Nissan Sentra.

Instruktioner

• Slukke motoren og sætte parkeringsbremsen til sikkerhed. Åbn motorhjelmen og løsne negative batterikabel (-) før håndtering døren panel elektriske dele (Sentra modeller udstyret med elruder kun).

• Åbn bagpanelet for at få fuld adgang til panelet. Wrap spidsen af et fladt hoved skruetrækker i en lille butik håndklæde. Nissan factory service manual anbefaler dette for at undgå skader på døren slagtesvin og trim paneler.

• Lirke ud efterbehandler fra pull dørhåndtag med fladt hoved skruetrækker. Fjern de to Phillips skruer bag finisheren.

• Lirke ud vinduet afbryderen bagfra. Den forreste del har en lille krog i den. Når det kommer løs, træk det op bagfra, så trække det tilbage for at slippe af krogen. Tag ledninger under switchen.

• Lirke ud efterbehandler omkring de indvendige dørhåndtag. Dette stykke afsat.

• Indsæt værktøjet dør klip bag panelet. Skub håndtaget af værktøj tilbage til affyre ud de dør klip (seks klip montere panelet). Løft panelet døren, og derefter trække det væk fra døren.

Hvis du ikke har en dør klip værktøj, bruge dine hænder til at forsigtigt trække sektioner af panelet fra døren. (Dette vil frigøre klip, men øger risikoen for at beskadige klippene.)


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com