Hvordan man kan gemme musik fra en iPhone med Shareware

July 21

Hvordan man kan gemme musik fra en iPhone med Shareware

IPhone er designet til at kopiere musik fra en computer med en synkronisering program, men ikke at overføre musik fra sin egen opbevaring tilbage til computeren. Lagring af musik fra en en iPhone kræver en iPod overførsel program, som koster meget lidt, da det er shareware. IPod overførsel program virker i en identisk mode på iPhone som det gør på en iPod. IPod overførsel program vil lade dig tage musikfiler, der er gemt på iPhone og kopiere dem til computerens harddisk. Gemme musik fra en iPhone til computeren tager kun et par minutter at gøre og Apple garantien ikke.

Instruktioner

• Download en shareware iPod overførsel program til skrivebordet på computeren, f.eks Wondershare iPhone Henlægge til en PC eller Pod til Mac 3 en Mac (se links i ressourcer). Dobbeltklik på ikonet for programmet, når det er fuldt ud downloadet. Følg menukommandoer til at installere programmet på computerens harddisk. Genstart computeren.

• Tillægge iPhone iPhone stik af iPhone USB tilslutningskabel. Vedhæfte iPhone USB tilslutningskabel USB-stik til en USB-port på computeren.

• Dobbeltklik på ikonet for iPod Transfer program. Vent da navn af den iPhone sluttet til computeren vises i kolonnen "Enheder" på den yderste venstrefløj af iPod Transfer program.

• Klik på mappen iPhone, der vises i kolonnen ud for kolonnen "Enheder". Klik på mappen iTunes, der vises i kolonnen ved siden af mappen iPhone.

• Brug musen til at vælge en musik-fil fra den sidste kolonne i iPod Transfer program (hold "Shift" nede for at vælge flere musikfiler). Træk musikfilen fra kolonnen på computerens skrivebord. Vent da musikfil er kopieret til computerens harddisk. Afslut programmet iPod overførsel. Fjern iPhone USB tilslutningskabel, fra iPhone og fra USB-porten på computeren.

Tips & advarsler

  • Kopiere en musik-fil på en gang, i stedet for en gruppe, for at sikre, at filen er korrekt kopieret til computerens harddisk.
  • Ikke plug iPhone USB-forbindelsen kabel til en hub--det ikke vil arbejde samt en USB-port bygget computeren.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com