Hvordan at tilslutte en DVD-optageren til en TV & satellitmodtager

April 28

Hvordan at tilslutte en DVD-optageren til en TV & satellitmodtager

En DVD recorder skal være tilsluttet to komponenter i din Hjemmebiografsystem: kabel eller satellitmodtager for at brænde den vis du vil have på disken, og TV-skærmen for at afspille disken. Ingen skridt er meget kompliceret, selvom det kan virke skræmmende for dem der ikke ved hvad man skal kigge efter. Du skal forstå hvilket kabel går hvor. Når du gør, er det blot et spørgsmål om at koble dem.

Instruktioner

• Find indgangsstikkene på bagsiden af DVD-optageren. De skal være mærket "Input", "I fra antenne," eller noget lignende. Disse stik opretter forbindelse til en satellitmodtager.

• På bagsiden af din satellitmodtager og finde et sæt af stik mærket "Out," "Output", "Ud til TV" eller noget lignende. Der bør være flere stik med sådan en etiket. En sluttes til dit TV; en af de andre kan bruges til at forbinde til DVD-optageren.

• Vælg output-stikket på bagsiden af satellitmodtageren, der svarer til input-stikket på DVD-optageren. Har du flere muligheder at vælge fra, afhængigt af DVD-optageren, du ejer. Ideelt set, både det og satellitmodtageren vil have HDMI-stik, som er tynde og rektangulær; de giver den bedst mulige lyd og billede overførsel. Hvis ikke, ser for en digital optisk kabel (hvilket er tykkere og mere square) til audio-tilslutning og enten et S-video-forbindelse, (som er store og runde) eller en komponent video forbindelse (som bruger tre små runde stik farvet rød, grøn og blå) for video-forbindelse. Hvis du ikke kan bruge nogen af dem, bør du stadig har en RCA tilslutning, der ligner component video tilslutning, bortset fra at stikkene er farvet rød, hvid og gul. De bør give en god kvalitet overførsel, men ikke så god som de andre knægte. Uanset stik, du bruger, skal de være ens på både DVD-optageren og satellitmodtageren.

• Tilslut input-stikket på DVD-optageren med udgangsstikket på satellitmodtager ved hjælp af det kabel, der svarer til stikkene.

• Find output-stik på bagsiden af DVD-optageren. De skal ligne de input stik, og vil være mærket "Out," "Ud til TV", eller lignende.

• Kig på bagsiden af tv'et til et sæt af input stik, der svarer til output-stikkene på DVD-optageren. Som med trin 3, begge sæt af stikkene skal være af samme type: HDMI, S-video, optisk audio-, komponent-video- eller RCA. Moderne tv sandsynligvis har flere typer af donkrafte, hver med en bestemt etiket som "Video 1" "komponent 1" eller lignende. Holde styr på jack du bruger; Det er ligegyldigt hvilken en det er, men du skal huske på etiketten. (Dit TV bør allerede være tilsluttet satellitmodtager gennem et af dem.)

• Tilsluttes indgangsstikkene på tv'et med output jackstikkene på DVD-post.

• Slå alle dine komponenter. Indstil dit TV til indgangsstikket tilsluttet satellitmodtageren, når du ønsker at se TV. Hvis du ønsker at brænde et show, tryk på "Record"-knappen på DVD-optageren, mens showet spiller. For at afspille en DVD på TV, indstille TV'et til input-stikket svarende til DVD-optageren, tryk derefter på "Play" på optageren.

Tips & advarsler

  • Slå alle dine komponenter, før du tilslutter dem sammen. Ellers kan du forårsage en elektrisk bølge, der vil ødelægge dine komponenter eller endda såre dig.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com