Sådan får du vist en Unicel konto Online

February 25

Sådan får du vist en Unicel konto Online

Unicel trådløse var en ambulant foretage en opringning service bakkes op af landdistrikterne cellulære Corporation. Det blev først overtaget af Verizon Trådløs og derefter yderligere delt mellem AT & T og Verizon. Hvis du er en Unicel trådløs kunde, afgør din placering i USA, om din nye udbyder vil være enten på & T eller Verizon Trådløs. For at se din Unicel konto, bliver du nødt til at få adgang til din kontoside på enten den Verizon Wireless eller på & T hjemmeside.

Instruktioner

• Gå til Unicel hjemmeside og skriv dit postnummer i feltet postnummer. Klik på "GO". Ifølge din placering, vil du blive omdirigeret til enten AT & T Wireless eller Verizon Wireless hjemmeside.

• Tilmelde dig en konto. Både AT & T og Verizon tilbyder mulighed for at holde dine eksisterende Unicel trådløs agte eller opgradere til en af deres planer. Vælg en ny plan og følg anvisningerne for at tilmelde dig til planen. For eksempel, bliver du bedt om at vælge en ny telefon og mængden af taletid du kræver. Indtast dine personlige oplysninger, Unicel telefonnummer og e-mail adresse når du bliver spurgt.

• Indtast en ny bruger benævne og password og klik på "Send." En velkomst e-mail vil blive sendt til den registrerede e-mail-adresse. Du kan have til at klikke på linket i e-mailen til at bekræfte adressen. Et link til at få adgang til din konto vil også blive leveret i den "Velkommen" email.

• Klik på linket i den velkomst e-mail at gå til konto log-in side. Skriv i din bruger benævne og password adgang til din konto. Du vil kunne se din mobiltelefon skik, betale din regning og ændre din plan.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com