Sådan foretages fejlfinding af en 1998 Mitsubishi Galant bil Stereo

June 22

Et par problemer kan opstå med 1998 Mitsubishi Galant bil stereoanlæg. Forvrængning, popping og intermitterende lyd cut-out er fælles for nogle Mitsubishi højttalere og Galant lider af nogle af disse problemer. En af grundene til, at den Galant stereo system kan give dig problemer er, at forstærkeren i stereo hovedenheden ikke er designet til tunge brug. Papir, i stedet for silikone eller gummi, bruges i højttaler ordningen. Begge disse medføre i sidste ende problemer med stereo som køretøjet aldre. Før du udskifter noget, dog foretage fejlfinding af problemet for at kontrollere, at problemet er faktisk med stereo.

Instruktioner

• Check for en buzz kommer gennem højttalerne, mens bilen kører. Hvis du slår Galant (Drej til "II" positionen i tændingslåsen så radioen tændt) og summende stopper, kan dette indikere, at der er en generator eller antændelse støj, der er ved at blive samlet op gennem magt kører til dit audiosystem. Du bliver nødt til at have en audio-filter installeret af en professionel bil audio shop.

• Lytte til raslende eller vibrationer, mens bunden er skruet op på din Galant stereo. Mens Galant kom med sound sløvende materiale, nedbrydes dette materiale med tiden. Lav frekvens af basen giver genlyd i hele bilen, og kan forårsage kroppen til at vibrere. Enhver løs komponenter, ligesom en nummerplade eller en fejljusteret bagklappen, vil rasle. Det er let løst ved at tilføje sound sløvende materiale til områder, hvor du har løs komponenter eller slidte weatherstripping. Har en professionel installere dette eller installere det selv. Hvordan du gør dette vil variere meget afhængigt af sound sløvende materiale du køber.

• Lytte til lyden på din Galant stereo til at skære ind og ud. Dette kan være resultatet af en dårlig jordledning. Dette kan dog også angive flossede ledninger inden for det system, som du nemt kan få adgang til. For at løse dette problem, kan du tjekke grundstødning ledninger til dit stereoanlæg. Følg ledningsnet fra bagsiden af din Galant hovedenheden og spore den sorte ledning til et punkt på rammen hvor det er jordet. Hvis ledninger er flosset eller der er en dårlig (eller ingen) forbindelse, erstatte denne wire eller sikre forbindelsen, og overveje at have din stereo inspiceres af en professionel audio shop.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com