Opsætning af Bluetooth på en LG Rygte

October 23

Opsætning af Bluetooth på en LG Rygte

LG Rygte er en smart telefon med en række funktioner, herunder en slide-out QWERTY tastatur og evnen til at surfe på nettet. En af funktionerne i rygte er dens indbyggede Bluetooth kapaciteter, som tillader telefon skal tilsluttes trådløst til en bred vifte af forskellige Bluetooth-enheder såsom hænder-omkostningsfrit hovedtelefon. Hvis du har en LG Rygte, tager opsætning af Bluetooth på telefonen kun et par minutter.

Instruktioner

• Vælg knappen "Værktøjer" på det rygte startskærmbilledet, og vælg derefter "Bluetooth" fra de tilgængelige valgmuligheder.

• Tænd Bluetooth-enheden du gerne vil bruge med dit LG Rygte, og vælg derefter "Par med hænderne fri" fra menuen Bluetooth til at have din telefonsøgning for enheden. Rygtet vil derefter liste alle Bluetooth-enheder i øjeblikket drevet på nær det.

• Vælg den enhed, du gerne vil parre med din LG Rygte fra listen, og når du bliver bedt om det, indtaster pardannelseskoden for enheden til telefonen. Pardannelseskoden er en række tal, der vil blive fundet på Bluetooth-enheden eller i dens instruktionsbog.

• Klik på "Gjort" at færdiggøre parring, og begynde at bruge din Bluetooth-enhed med LG Rygte. Enheden vil nu permanent forbindes til dit rygte, uden behov for at gentage den parring proces med telefonen i fremtiden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com