Nextel I836 oplysninger

February 28

Nextel I836 oplysninger

Motorola udgivet den i836 ambulant foretage en opringning i 2005. Sprint Nextel tilbydes telefon på sin trådløse netværk og følgelig enheden er ofte omtales som Nextel i836. Det fremhævede to LCD-skærme og tryk og tal funktionalitet. Motorola har siden ophørte i836.

Dimensioner, batteri

Motorola bygget i836 omkring flip formfaktor og markedsført det mod business brugere på udkig efter en kompakt, robust enhed. Telefonen målt 3,45 inches høj, 1,97 inches lang og 0.93 tommer tykt på det tykkeste sted. Den vejede 4,07 oz. Et aftageligt, genopladeligt lithium-ion batteri leveres enheden med op til 60 timer i standby gang. Motorola bundtet telefonen med en vekselstrømsadapter og et hylster. Telefonen kom i enten sølv eller bronze.

Cellulære og Messaging

I836 arbejdede på Sprint Nextel iDEN 800 netværk. Telefonens cellulære funktioner inkluderet et udtrækkeligt ekstern antenne, vibrerende alarm, Polyfonisk ringetone, stemme ringer evne, en Opkaldstimeren, viderestilling, automatisk svar, tre-vejs konference ringer funktionalitet og en integreret højttalertelefonen. I836 featured kompatibilitet med WAV, MP3 og MIDI ringetoner, som alle kunne blive hentet enten trådløst eller ved at koble telefonen til en computer. SMS-beskeder understøttede i836 både sammenkædede SMS og mobil-stammer. Det havde også indbygget Internet-browsing kapacitet sammen med støtte til Net Mail og Java programmer.

Display og Multimedia

Motorola udstyret i836 med et par af displayskærme. Forsiden af telefonen med et monokromt én linje LCD display, mens undersiden af telefonens flip toppen havde en 1,7-inch, 16-bit back-oplyste LCD kan vise op til 65.000 farver. Yderligere multimedia egenskaber af i836 inkluderet en hovedtelefon allike og en indbygget diktafon med opkald optagelse evne. I modsætning til de fleste telefoner i sin generation har i836 ikke en indbygget digital kamera.

Yderligere oplysninger

Motorola i836 tilsluttet en computer via en miniature USB dataport. Telefonen var høreapparat-kompatible og kom med et tastaturlås til at forhindre utilsigtede og uønskede opkald. Yderligere funktioner inkluderet en 600-entry telefonbog, integreret alarm clock, påmindelse og kalender værktøjer. For underholdning kom i836 med Jamdat Bowling og Tetris spil.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com