Problemer med hvordan man programmerer en telefonsvarer til at gå til Fax

December 3

Problemer med hvordan man programmerer en telefonsvarer til at gå til Fax

Deling af en enkelt telefonlinje mellem en telefonsvarer og en separat faxmaskine kan forvandle til en kamp for overherredømme. Medmindre du angiver disse enheder korrekt, kan begge forsøge at besvare alle indgående opkald. Du vil hilse besøgende med faxtoner eller gå glip af faxer, fordi den afsendende maskine hører en hilsen i stedet for signal faxtoner. Nøglen til samarbejde mellem disse to stykker af teknologi ligger i timing, når hver enkelt svar.

Forbindelser

De fleste moderne faxmaskiner omfatter en separat telefonstik designet til at acceptere en telefon, telefonsvarer eller en enhed, der kombinerer to. Når en telefonsvarer og fax deler en linje, starter den bedste måde at koordinere deres operationer korrekt ved at sætte faxmaskinen i telefonstikket og telefonsvarer til faxen. Vælg et telefonstik, der er tæt på en stikkontakt, så du kan magt og Tilslut dine enheder uden brug af lange telefon ledninger.

Opsætning

For at gøre hver af dine to enheder lave dens opgave korrekt, skal du angive, hvilke svar først. Tjek din telefonsvarer brugervejledning til anvisninger på hvordan du indstiller det til at svare på den anden ring. Sæt din faxmaskine til at samle op på den fjerde ring, og bruge sin "eksterne besvare enhed" modtager mode til at udløse det til at dele linjen. Når du registrerer din telefonsvarer udgående besked, Begynd med op til fem sekunders stilhed at give fax tid til at høre de signal toner kommer fra den afsendende maskine på anden enden af linjen.

Test

Test din kombinerede teknologi ved at bede en ven eller kollega til at sende en fax, mens du overvåger den modtagende ende af linjen. Køre mere end en sådan test, hvis du ofte modtage dokumenter fra en person med en ældre faxmaskine eller dårlig telefonlinje forbindelse kvalitet. Du kan finde, at nogle afsendere med gamle udstyr ikke kan komme igennem medmindre du står ved din faxmaskine og udløse dens modtagelse manuelt. I disse tilfælde skal du planlægge faxoverførsler, så du altid er tilgængelig til at kontrollere for korrekt modtagelse. Hvis din faxmaskine omfatter en "tavs påvisning" mode for kompatibilitet med ældre maskiner, aktivere den.

Banke på-funktion

Har du problemer med at opretholde en kombination af fax og besvare enhed på en linje med banke på-funktionen. Hvis denne gerning service udløser midt i en indgående fax, transmission vil stall eller standse og du bliver nødt til at kontakte afsenderen for at sende det igen. Hvis du ikke kan leve uden opkald venter på dit opkald, kan du overveje at tilføje en anden telefonlinie til din faxmaskine, en uden brugerdefinerede kaldende tjenester.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com