Hvad er en rulle blok motor?

December 31

Hvad er en rulle blok motor?

Motorblokke er lavet i forskellige former og størrelser med forskellige komponenter, afhængigt af hvilken type af ydeevne er ønsket. Rullens motorblokke omfatter roller elevatorer, en del af den knastaksel mekanisme, der hæve den cam stødstangs åbne motor flaskeventiler.

Rullens motor elevatorer

Rullens motorblokke har vippearme og løftere i form af cylindre. Disse er placeret på toppen af knastaksel og de tjener til at få armen og skub stangen flytning. Rocker arm er en løftestang med en pivot, der bærer bevægelse fra push rod at åbne og lukke ventiler.

.

Forebyggelse og løsning

Knastaksler i roller blok motorer har indflydelse placeret i bunden af løfteren. Dette bringer slid på motoren ned gennem reduktion af friktion og dermed varme. Denne opsætning giver også mulighed for motoren at nå højere rpm hurtigere end ikke-roller knaster.

Funktioner

Rullens blok motorer og deres tilsvarende knastaksler er normalt ses i højtydende motorer. Som et resultat, er de lavet af overlegne materialer, der koster mere og er stærkere end almindelige komponenter. Disse materialer omfatter billets stål snarere end støbejern og andre høj kvalitet stål for ventil fjedre.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com