Hvordan du slutter en iPhone til WiFi til brug som en telefon

August 24

Apples iPhone har en indbygget trådløs adapter, hvilket betyder, at du kan drage fordel af enhedens internetkonnektivitet uanset om du har en aktiv serviceplan, og selvom du ikke har et SIM-kort installeret på telefonen. Download og installere Web-baserede samtaleprogrammer--to eksempler er Skype og Google Voice - for at bruge din iPhone via Wi-Fi til at foretage opkald.

Instruktioner

• Tilslut din iPhone til internettet. Tryk på "Indstillinger" og derefter trykke på "Wi-Fi." Tryk på navnet på et tilgængeligt trådløst netværk. Indtast en adgangskode, hvis du bliver bedt om en og tryk på "Tilmeld."

• Download en kaldende program som Skype eller Google Voice. Tryk på "AppStore" og skriv navnet på den app, du ønsker at hente i søgefeltet. Tryk på "Installer" knappen til højre for den app, som du vil installere. Vente på download til at fuldføre.

• Tryk på ikonet af den nyinstallerede kaldende program. Tryk på "Ring op" knappen for at foretage et telefonopkald. Nogle iPhone apps som Skype, kræver, at du køber credits på din konto til at foretage telefonopkald; andre, er såsom Google Voice gratis, når de anvendes til indenlandske opkald.

Tips & advarsler

  • Flyt ikke for langt væk fra det trådløse access point eller du kan miste internetforbindelsen-- og dit opkald.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com