DIY antenne Booster

July 7

DIY antenne Booster

Oplysninger videregives gennem rummet via elektromagnetisk (radiobølger). Radio antenner er designet til at modtage og formidle bølger, mens antennen boostere er designet til at fokusere signalet ved at skabe et større areal for at indsamle og hoppe de elektromagnetiske bølger tilbage i en bestemt retning. Hvis du ikke modtager et signal om stærk nok, kan du konstruere en antenne booster, der kan skabe et markant løft i signalstyrke.

Instruktioner

1 Spore en seks-tommer høj med 8-tommer bred rektangel på en halvdel af mappen manila. Skære det ud med saksen. Spore og skære et stykke af folie til størrelsen af cut-out. Anvende lim til den ene side af udskæring og vedhæfte den folie, blanke side udad.

2 Spore en seks-tommers diameter cirkel over på anden halvdelen af mappen. Gøre, fire, jævnt fordelt mærker på kanten af cirklen på dødpunkt top, bund og begge sider. Tegne seks, one-tommer kvadrat faner fremspringende fra den udvendige kant af omkredsen. Center to faner på mærkerne på toppen og bunden center, med de andre fordelte ¼ tommer op og ned fra de laterale (side) mærker. Skære mønster med fanerne.

3 Tegne to vandrette linjer på tværs af cirklen, fordelte ½ tomme ovenfor og nedenfor side mærker. Folde på begge linjer, skaber en halv-cirkel med en en-inch rygsøjlen. Fold fanerne udad i 90-graders vinkler.

4 Wrap den folie dækket side af rektanglet mod den halv cirkel og holde på plads med tape. Gøre prikker på de base hjørner af fanerne med den filtpen.

5 Lay rektangel flad og brug hobbykniv at gøre slidser til fanerne ved at forsigtigt skære mellem prikkerne. Indsæt fanerne i slots i folie dækket side af rektanglet. Sikre faner på plads med tape på bagsiden (utildækket) side af rektanglet. Skær kanterne af center støtte i en vinkel til reflektoren, hvis det ønskes.

6 Klip et lille hul til antennen i midten af de øverste og nederste halvdele af den halv cirkel. Montere antennen ved at placere signal booster antennen og dreje i den retning, du har brug for signalet rettet.

Tips & advarsler

  • Størrelsen af booster kan justeres op eller ned efter behov.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com