Hvordan kan man øge en diskpartition

June 11

Hvordan kan man øge en diskpartition

Øge din diskpartition er normalt gøres for at udvide størrelsen på den ene side af din computers harddisk. Dette kan ske, når du har mere end ét operativsystem eller hvis du ønsker at gemme filer til en anden partition, der ikke er direkte på dit skrivebord. Der er tjenester og udbydere, der kan øge partition volumen til dig eller du kan gøre det på din egen.

Instruktioner

Hvordan kan man øge en diskpartition

1 Klik på "Start" menuen på din computer desktop, så Højreklik på ikonet "Min Computer". Klik derefter på "Administrer" fra drop-down listen, der vises.

2 Klik på "Fortsæt", hvis en bruger konto kontrol dialogboks ser ud. Nu fortsætte på næste trin.

3 Åbne opbevaring og klikke på "Disk Management" link, der vises. Klik i området Diskhåndtering til at finde en række forskellige partitioner på din PC.

4 Find den partition, du vil udvide eller du kan også vælge flere partitioner. Højreklik på den eller de partitioner, du vil udvide.

5 Klik på "Forlænge volumen", når du højreklikker på partitionen. Udvid diskenhed for den partition, du valgte. Den on-screen guiden vil guide dig gennem enhver yderligere trin, der kan vises på skærmen.

Tips & advarsler

  • Dette sæt og disk partition udvidelse er til Windows Vista.
  • Din computer bør allerede har flere diskpartitioner.
  • Hvis nogle af indstillingerne var grå ud, kan du undersøge andre muligheder, der kan være til rådighed.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com