Internetindstillinger for en Desktop

October 26

Internetindstillinger for en Desktop

Internetindstillinger for en stationær computer består af alle de tilgængelige browsere og metoder til at forbinde til internettet. De fleste nyere pc'er kommer allerede fuldt udstyret til at acceptere adgang til internettet via Ethernet-porte, eliminerer behovet for yderligere periferiudstyr. Men der er muligheder at overveje til ældre pc'er, eller endda nye modeller, der kræver trådløs adgang til internettet.

Ethernet-kort

Mange af de billige Ethernet-kort passer ind i de fleste PCI slots. En PCI slot, forkortelse for perifer komponent interconnect, er en lokal bus standard udviklet af Intel Corporation. Ethernet-kortet vil acceptere en forbindelse fra en satellit modem, et DSL-modem, et kabelmodem eller endda modem fra dit lokal område netværk (LAN) på dit kontor. Mange af de nye computere kommer med en Ethernet-port allerede indbygget i computeren.

Modem (internt)

Et internt modem kan opfattes som et PCI-kort, der sidder i din computer og opretter forbindelse til internettet via telefonlinjen. Et internt modem er stadig den mest almindelige måde at oprette forbindelse til internettet fra en hjemmecomputer. Men det er set som den langsomste mulighed for at få forbindelse til internettet. Dial-up modem kan være mere end 50 gange langsommere end enten kabel eller DSL.

Trådløs indstilling

Et trådløst kort er endnu en måde at komme på internettet, hvis du bruger en stationær. Denne Internet indstilling skal du først have en trådløs router, der kan oprette forbindelse til et lokalnetværk, et DSL- eller kabelmodem. Du har brug for en trådløs router til at distribuere Internet-signal til computeren.

Mozilla Firefox

Firefox er den udbredte webbrowser, der fungerer som et alternativ til Microsofts Internet Explorer. I almindelighed, open source-programmer har tendens til at køre mere effektivt på denne type webbrowser, ifølge kort af verden. En af de mest betydningsfulde fordele til Mozilla Firefox er, at du kan åbne en række vinduer i henhold til bare én fane, uden meget af en afmatning i computerens ydeevne mens du fortsætter med at arbejde.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com