Køretøj titel svindel oplysninger

March 9

Køretøj titel svindel oplysninger

Køretøj titel svig opstår, når en forhandler eller privat sælger spørgsmål du et smedet eller ufuldstændig bil titel. Det er op til bilkøber at afgøre, om titlen er dårlig. Men hvis du er udstedt en svigagtig titel kan du søge juridisk tilbagelevering. Der er flere måder at fortælle om en titel er dårlig. Alle brugte bil titler skal inspiceres ordentligt for at sikre du får den oprindelige titel.

Grundlæggende

Køretøj titel svig tager mange former. Kilometertal på køretøj titel er ofte sænkes, derfor øge gensalgsværdien af bilen. Eller en falske eller forfalskede titel oprettes, når den juridiske titel ikke er besat af ejeren. Sidstnævnte er mere til stede i dag som fremskridt i trykning teknologi tillade nogen at skabe realistiske falsknerier derhjemme.

Analysere en bil titel

Der er ingen absolutte måde at fortælle om en bil titel er en forfalskning. Men der er adskillige rød flag og advarselstegn man skal kigge efter. Først, hvis titel er fra en anden medlemsstat, er det mere sandsynligt, at være en svindel. For det andet, hvis bilen blev for nylig købt i dit hjemland, men har en ny titel udstedt, kan det være en smedet titel. Endelig, uklare udskrivning, udtværing eller fuzzy gengivelse af selve dokumentet er én flere advarselsskilt.

Kontrol af et køretøj titel

Hvis du har mistanke om titlen svig, kontrollere køretøjets titel gennem Department of Motor Vehicles eller købe et køretøj historie betænkning. Hvis de oplysninger, du som DMV eller rapporten bil ikke er afspejlet i bilens titel, er det formentlig falsk. Kilometertal aflæsninger og titel ændringer eller nye titel vil blive rapporteret på bil historie og tilgængelige gennem DMV. Titeloplysninger betragtes som offentlige oplysninger.

Problemer med titlen svig

Titel svig skjuler tidligere ulykker eller større problemer med køretøjer, fordi den nye titel ikke vil afspejle disse problemer. For eksempel, viser en svigagtig titel skabt for en brugt bil, der har haft en bjærgning titel udstedt, at bilen er i original form, og ikke en bjærgning køretøj. Dette øger prisen af tusindvis af dollars på nogle køretøjer. Titel svig kan også skjule, at bilen er stjålet. Hvis den oprindelige titel er stadig ud der, kan du ikke blive betragtet den faktiske ejer af køretøjet.

Skridt til at undgå titel svig

Kræve at se bil titlen før underskrive en kontrakt til køretøjet. Altid dobbelttjekke kilometertal på bilens instrumentbræt med kilometertal på titlen. Gennemgå en komplet ulykke historie af et køretøj med en brugt bil rapport forud for køb. Eller få en gratis VIN check gennem National Insurance kriminalitet Bureau inden du køber. Omhyggeligt undersøge bilens under kroppen til at kigge efter brugte dele, rustne dele eller nogen andre auto del, der ser ringere eller ældre end selve køretøjet. Dette er et tegn på køretøjet er blevet genopbygget eller repareret flittigt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com