Hvordan man kan låse din Motorola telefon gratis

May 11

Hvordan man kan låse din Motorola telefon gratis

For nogle kommer der et tidspunkt, hvor lykke hos en tjenesteudbyder falder til en all-time lav og tanker for at ændre mobiltelefon luftfartsselskaber betragtes. Cellulære luftfartsselskaber har desværre gjort det lidt besværligt at tage din dyre Motorola telefon og bruge det med en andens tjeneste. Heldigvis, processen med at frigøre din enhed er ikke så svært som det kan synes.

Instruktioner

Instruktioner

• Kalde din udbyder af mobiltjenester. Fortæl repræsentanten, at du overvejer at bruge enheden med en anden udbyder og har brug for at låse op kode til din telefon. Han eller hun vil få nogle oplysninger fra dig om din enhed og derefter indsende en unlock kodeanmodning med Motorola. Normalt denne proces tager en til tre dage, men når koden er sendt tilbage fra Motorola, det er derefter sendt til dig på den adresse, du angav til din udbyder.

• For GSM-stil Motorola telefoner, skal du placere SIM-kort fra anden udbyderen i telefonen. Tænde den, og når prompten vises til "Indtast tilskud låse op kode", postere den kode at din service udbyder forudsat. Du vil derefter modtage en bekræftelse om, at din Motorola-enhed er nu låst op.

• Til CDMA-type Motorola telefoner, dial "74663" og derefter hit "#." Når du bliver bedt om at indtaste din låse støttelov, input koden sendt af din tjenesteudbyder. Du vil derefter modtage en bekræftelse om, at telefonen er nu låst op.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en GSM-type Motorola-telefon og endnu ikke har et SIM-kort fra en anden bærer, bede en ven der bruger en anden udbyder kortvarigt bruge hans. Når telefonen er låst op, kan du bruge det senere med din egen nyt SIM-kort.
  • Du har et begrænset antal prøver hen til postere en oplåsningskode. Motorola giver generelt, kun fem chancer for at med held låse enheden, så det er bydende nødvendigt, at du ikke spilder forsøg ved at forsøge at gætte koden.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com