Sådan føjes brugerdefinerede Gadget til Vista

June 9

Med Windows Vista indført Microsoft et nyt element til operativsystem, kaldet Windows Sidebar. Indholdsoversigten viser som standard vises i højre side af Vista desktop og omfatter "Gadgets", grafiske elementer, der viser oplysninger. Tolv gadgets leveres som standard, herunder et foto diasshow, en sticky notes nytte, et ur og RSS-feed-læser. Det er nemt at tilføje gadgets, uanset om de allerede er installeret, til indholdsoversigten.

Instruktioner

1 Åbne sidebjælken. Som standard indholdsoversigten skal vises, men hvis du lukkede den og ukontrolleret egenskaber for afkrydsningsfelt markeret "Start sidepanelet, når Windows starter," du skal åbne den. Klik på menuen Start, og skriv "Sidebar." Når du ser posten "Vinduer side", klik på den for at åbne sidebjælken.

2 Klik på knappen "+" i toppen af indholdsoversigten. Vises et vindue med 12 gadget valg. Træk en af dem til indholdsoversigten og det vil holde der.

3 For at finde og tilføje andre gadgets, klikke på det link der hedder "Få flere Gadgets Online."

4 Gå til "Prima Downloader" og "Topkarakter" gadget lister, eller brug søgefeltet øverst på skærmen til at finde noget mere konkret. Hvis du er den eventyrlystne skrive, skal du klikke på linket "Opret en gadget" på retten til at lære at lave din egen gadgets.

5 Klik på "Download" knappen, når du har fundet en gadget, du ønsker og klik på "Installer." I den dialogboks, der vises, klik på "Gem."

6 Dobbeltklik på den gemte gadget, og vælg "Installer." Når gadget er i din sidebjælke, kan du slette installationsprogrammet, hvis du ønsker.

7 Gentag processen for at installere flere gadgets.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil fjerne en gadget fra sidepanelet, Placer markøren over det og klikke på "X", der vises gadget har ret. Gadgetten vises stadig i vinduet "Gadget Gallery", så hvis du ombestemmer dig du ikke vil have at redownload det.
  • Hvis du vil flytte en gadget, bringe din musemarkøren over det og derefter klikke og trække den stiplede trækkebjælken, der vises til gadget's højre.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com