PC teknisk evaluering faktorer

September 26

PC teknisk evaluering faktorer

Når du forbereder at købe en ny pc, der er flere vigtige faktorer til at overveje. Processorhastighed, hukommelse, disk og video kombinere med operativsystemet til at producere den overordnede brugeroplevelse. Det er ikke altid nødvendigt at få de mest dyre computer med den hurtigste CPU, de fleste hukommelse og største grafik. Hvad du har brug for, afhænger af hvad du agter at gøre med computeren og hvor meget du skal bruge.

Processorhastighed

Processoren er, hvor alle de computing faktisk sker. Flere core processorer nu give alvorlige processorkraft i en stadig mindre CPU, og jo hurtigere CPU, jo hurtigere alt vil ske på din computer, for det meste. Dette afhænger af hvor godt de andre komponenter der passer til processorens hastighed. Hvis CPU har til at vente på langsommere hukommelse og langsom disk det vil vente med samme hastighed som langsommere processorer. Jo hurtigere processor, men jo højere omkostninger, så budgettet skal tages i betragtning. Hvis du er en ivrig gamer og penge er ikke et problem, du skal købe den hurtigste tilgængelige, men hvis du er iværksætter forsøger at få en lille virksomhed fra jorden, en standard processor bør være alt hvad du behøver.

Hukommelse

Hvis du har den hurtigste CPU tilgængelige, men ikke nok hukommelse, kan din computer bruger en masse tid at gøre noget virkelig produktivt arbejde. Hvis du nødt til at åbne en række programmer på én gang, skal du få mindst 3GB hukommelse. Uanset din ansøgning skal du få så meget hukommelse som computeren vil holde, da hukommelse arbejder med processor til at give hurtigere behandling og større produktivitet.

Harddisk

Disk er blevet meget billig over de sidste mange år til det punkt, hvor en terabyte af disk kan fås for godt under $200. Hvis du vil gemme en masse musik, billeder og video på din computer skal du få så meget disk som du har råd til installeret i pc'en. Dette vil give dig masser af plads til vækst. Mens diskhastighed er en faktor i ydeevne, har de standard diske installeret i de fleste computere i dag masser af hastighed for de fleste enhver ansøgning, så det ikke er noget at bruge en masse tid på.

Video

Grafikfunktioner af moderne computere og grafikkort er meget imponerende. Grafikkort nu indeholde deres egne processorer og hukommelse, tage arbejde ud af hoved-CPU'en og giver hurtigere grafik. Igen, afhænger valget af en video card målrettet brug af computeren. Gamere bør få den hurtigste og bedste video card tilgængelige, mens en virksomhed kan gøre meget godt med de standard tilbud fås i en råvare computer. Nogle skærmkort er udstyret med understøttelse af to skærme, og mens disse er dyrere, det er nogle gange praktisk at have to skærme tilgængelige for arbejde. Dette gælder især for en person, der har behøver for en række applikationer åbne på én gang.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com