Hvordan du udskifter Ntdll.dll

August 10

Om fastsættelse af problemer, der dukker op på din personlige computer kan være en reel besvær, og du har sikkert brugt for meget fritid forsøger at diagnosticere og rette dem. En sådan underretning er "Ntdll.dll fil mangler" eller korrupte vindue, som kan være bekymrende, hvis du ikke kender de rigtige skridt at tage. Fejlmeddelelserne skyldes forkert konfigurerede eller installerede programmer og er svære at forudsige. Denne mindre software fejl opstår normalt, når pc'en er aktiv, under lukning eller henne ved boot. Heldigvis, skridt til at løse dette problem er hurtig og enkel.

Instruktioner

1 Identificere programmet forårsager Ntdll.dll fejl og afinstallere den. Genstarte din computer.

2 Køre en registreringsdatabasen rengøring program til at slette tilbageværende registreringsdatabasefiler, der er defekte eller tjene noget formål. Disse filer kan bremse din processor og føre til andre drift fejl.

3 Genstart din computer igen. Geninstaller den software, der var caushing Ntdll.dll fejl. Opstille den indskrive rensning program 1 mere tid.

Tips & advarsler

  • Holde computeren opdateret med de nyeste versioner af software og automatiske opdateringer. Service packs er ofte udgivet til at løse problemer, der er oprettet i en tidligere version. Undgå at downloade Tilføjelser til din Internet Explorer-webbrowser. Nogle af disse har forårsaget Ntdll.dll fejl på computere.
  • Medmindre du er fortrolig med computerens operativsystem, ikke går ind i registreringsdatabasen forsøge at løse problemet selv. Slette filen forkert kan forårsage mere alvorlige problemer for din PC.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com