Hvordan du ændrer BMW stivere

July 30

Hvordan du ændrer BMW stivere

En BMW stivere og chok er en væsentlig del af dens håndtering og sikkerhed. Over tid, disse komponenter bliver slidt og kan resultere i en ru, fjedrende ride og dårlig håndtering, gør din BMW noget mindre derefter "The Ultimate Driving Machine." Stivere bør kontrolleres regelmæssigt og udskiftes om nødvendigt enten af ejeren eller af en velrenommeret butik.

Instruktioner

• Løsn lug møtrikker for hjulene. Hæve BMW på alle fire hjørner med en gulv jack. Sænk den på jack står på alle fire hjørner og sikre, at det sikkert er sikret på stikkene. Fjern hjulene og sæt dem til side.

• Afbryd alle sensorer eller ledninger, der går til at bremse caliper. Afbryde ABS sensor fra spankulere boliger. Afhængigt af modellen, kan det blive afholdt med en lille Allen bolt. Trække ABS sensor ud af spankulere boliger. Trække bremserør ud af de små beslag på de spankulere, der holder linjen på plads.

• Fjern sæt skruen, der holder bremsen rotoren til navet. Trække rotoren og caliper ud som en enhed. Støtte rotoren og bremse forsamling med jack eller slide en hjul under hjulet arch, så rotoren og caliper understøttes uden at lægge nogen vægt på bremsetryk.

• Afbryd den swaybar samkøre hvor det tillægger spankulere. Der er normalt en møtrik, der holder bøsning til beslaget på swaybar. Forhindre aksel for bøsning fra drejning, at placere en skruenøgle på den flade side af bøsning akslen til at holde det på plads, mens møtrikken er fjernet.

• Fjern de bolte, der holder den nederste del af spankulere spankulere luftfartsselskabet. Disse er tilgængelige fra neden. Fjerne tre møtrikkerne, der holder den øverste del af spankulere strut-Tower. Disse er tilgængelige gennem motorrummet.

• Fjern spankulere fra hjulet arch. Du skal måske dreje rattet for at flytte suspensionen og tillade nok plads til at fjerne spankulere.

• Sted spankulere på en flad overflade. Sted til foråret kompressor over spolen foråret så at krogene er sikkert fastgjort på det. Komprimere fjedre jævnt, at sikre, at foråret kompressoren ikke glider rundt på fjedre.

• Fjern den øverste center møtrik når fjedrene er komprimeret nok til at frigive spændinger på det. Det kan hjælpe til at bruge en indvirkning skruenøgle til at fjerne denne møtrik. Fjern den øverste spankulere bærende og eventuelle tilknyttede bøsninger og skiver. Træk forår (stadig komprimeret) op over spankulere. Ikke dekomprimere foråret.

• Skub den nye spankulere i strut boliger. Placer foråret tilbage over spankulere. Erstatte bøsninger, skiver, spankulere pejling og større center møtrikken. Spænd møtrikken til ordentlig specs. Omhyggeligt dekomprimere forår, at sikre at det sæder korrekt i de øvre og nedre foråret siddepinde.

• Geninstallere spankulere boliger i den omvendte rækkefølge af fjernelse. Vedhæfte de øvre møtrikker og lavere bolte. Refasten linket swaybar og kontrol arm, hvis det blev afbrudt. Vedhæfte alle bremserør og ledninger, der går til bremserne og spankulere boliger. Gentag ovenstående trin for anden siden.

• Flytte til bageste. Afbryde den store enkelt bolt, der holder den nederste chok forsamling til den efterstillede arm. Fjern de tre øverste nødder, der fastgør den øverste del af samlingen chok at chok tårn. Afhængigt af modellen, kan disse tilgås gennem stammen eller fra indre bag bagsæderne.

• Fjern de spankulere og foråret samling fra hjulet arch. Du skal muligvis trykke ned på den efterstillede arm at tillade nok clearance for fjernelse.

• Placer chok og foråret på en flad overflade. Sted til foråret kompressor over spolen foråret så at krogene er sikkert fastgjort på det. Komprimere fjedre jævnt, at sikre, at foråret kompressoren ikke glider rundt på fjedre.

• Fjern den øverste center møtrik når fjedrene er komprimeret nok til at frigive spændinger på det. Det kan hjælpe til at bruge en indvirkning skruenøgle til at fjerne denne møtrik. Fjern den øverste chok bærende og enhver tilhørende bøsninger og skiver. Træk forår (stadig komprimeret) op over spankulere. Ikke dekomprimere foråret.

• Skub foråret over den nye chok. Erstatte bøsninger, skiver, spankulere pejling og større center møtrikken. Spænd møtrikken til ordentlig specs. Omhyggeligt dekomprimere forår, at sikre at det sæder korrekt i de øvre og nedre foråret siddepinde.

• Geninstaller chok og foråret forsamlingen på bilen. Hånd spænd den lavere bolt. Stramme de øvre møtrikker og derefter den nederste bolt til den korrekte drejningsmoment. Gentag ovenstående trin på anden siden. Placer hjulene tilbage på bilen og sænke den til jorden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com