Hvordan til at fjerne benzintanken fra en Astro Van

September 18

Chevy Astro varevogne har brændstofpumpe placeret inde i benzintanken. Dette er den primære årsag til hvorfor design af gastank giver mulighed for det skal fjernes med relativ lethed i forhold til andre stilarter af varevogne. Mens let i gas tank fjernelse, vil du stadig have til at sætte nogle betydelige indsats i processen. At nå de forskellige bolte for at blive fortrydes-- og gør det i den rigtige rækkefølge--kan være udfordrende, men med det rigtige sæt værktøjer og forståelse af proceduren, det kan gøres af de fleste baghave mekanik.

Instruktioner

• Parkere din Astro van på en plan overflade og engagere nødbremsen. Sætte et chock blok under en af de forreste dæk. Åbn motorhjelmen og afbryde det negative kabel fra batteriet.

• Find brændstoffilter og afbryde linjen fra tank fodring i filteret til at lette presset på linjen. Brændstoffilter på en Astro van vil være under van på brændstof linje, under de bageste sæder og lidt foran gastank. Brændstoffilter vil ligne en cylinder, der er placeret i den faktiske brændstof linje. Afbryde linjen tættest på tanken ved at løsne spændebånd med en flathead skruetrækker og trække slangen ud.

• Jack van bag op og støtte det med jack stande. Gør dette på begge sider af van.

• Nå op og løsne spændebånd (med din flathead skruetrækker) forbinder fylde røret fra fyldstof gasslange. Filler gasslange er knyttet til gas cap. Slå op inde i bilen på siden hvor din gas cap er placeret, og du vil se klemmen.

• Bruge en topnøgle fjerne bolt holder beslag af fylde røret i sted på rammen. Når du har fjernet bolten, trække fylde røret ned og væk fra din gastank.

• Glide under bilen og se op på benzintanken. Du vil se, at der er en støbt metal skjold boltet til rammen af bilen, der beskytter tanken. Der er fire bolte beliggende på de fire hjørner af tanken. Fjerne boltene og lirke skjold fra position. Lad skjold drop og trække det fra under bilen.

• Skubbe bil-stik i og under benzintank. Hæve jack, indtil det rører bunden midten af tanken og presser opad på tanken lidt. Brug af presset fra jack at holder stabilt på benzintank og på plads, indtil du har fjernet de resterende bolte og er klar til at sænke tanken.

• Afbryd alle brændstof linjer og elektriske forbindelser fra brændstoftanken. Find disse ved at følge linjerne tilbage fra filteret brændstof til hvor de forbinder med tanken. Fortryde spændebånd på linjerne og trække linjerne. Unplug den elektriske sensor af klemme side løftestænger på stikket og trække de to stykker fra hinanden.

• Fjerne tank-bedrift stropper ved at løsne bolte fra begge sider af stropper (der er to stropper) og trække stropper fra omkring tanken.

• Brug-stik til at sænke gas tanken ud af position. Hold en hånd på tank til at stabilisere det som du fjerner den.

Tips & advarsler

  • Bruge et stykke blød skrædderen kridt til at markere bolte og deres placering i rammen af bilen. Sætte et mærke på bolt hovedet og hvor det går i rammen. Derefter, på den næste ene, men to mærker på bolt og indramme og så videre. Dette vil tage gætteri ud af at ompakke det.
  • Mens det ikke er nødvendigt at tømme gas fra tank før du fjerner det, kan du bruge ekstra forsigtighed i arbejdet omkring en tank med gas. Ikke ryge eller bruge nogen form for åben ild i nærheden af tank fra det øjeblik du frakoble linjen fra brændstofpumpen til trykket. Dampe fra benzin er meget brandfarlig.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com