Hvordan man laver Mini-konus stearinlys

September 18

Hvordan man laver Mini-konus stearinlys

At lave dine egne lys i hjemmet giver dig mulighed for at designe en slags håndværk gaver til kære, samt tilføje dekorative accenter til dit hjem. Hjemmelavet mini-konus stearinlys er let at gøre med de rette ingredienser, og tager ikke meget tid. Dette håndværk projekt giver dig fuld kreativitet til at designe den farver, stilarter og teksturer af mini vokslys, du foretrækker. Hvad enten du kan lide Duftlys eller dekorative stearinlys, er gør din egen hjemme sjovt for selv uerfarne håndværk hobbyist.

Instruktioner

• Tilføje soja voks og kokos smør eller olie til skålen. Disse ingredienser kan være fundet i en håndværk eller hobby levering butik som online.

• Mikrobølgeovn skål på høj, for to minutter, eller indtil indholdet smelte i en tynd, klar væske.

• Snip en 6-tommer længde på vægen fra spolen. Dette er ordentlig vægen størrelsen til en miniature taper stearinlys. Standard vokslys kræver væger måling fra 10 til 12 inches i længden.

• Sæt længden af vægen i miniature kegleformede lys skimmel. Det er en opretstående struktur med et udhulet centrum for hælde i stearinen. Sørg for, at væge er indsat i mold, med den overskydende længde af det dinglende ud og over siden af formen til at forhindre den i at glide ind i det.

• Hæld den varm voks i formen langsomt, holde vægen slutningen på ydersiden af formen til at holde det på plads. Lad stearinlys afkøle til stuetemperatur og hærde for tre timer før skubbe det ud af formen. Gentag trin 1 til 5 for at oprette dit eget sæt af mini-konus stearinlys.

Tips & advarsler

  • Rør i nogle frugtfarve eller æteriske olie mens voks er stadig smeltet og i glasskål. For en 6-tommer miniature taper skaber omkring 15 dråber af de fleste æterisk olie blandinger en stærk duft. Eksperimentere med forskellige dufte og farver til at oprette din egen signatur stearinlys.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com