Hvad er en lukket mikrofilm hjuls?

August 20

Hvad er en lukket mikrofilm hjuls?

Mikrofilm er et lagringsmedium, der giver mulighed for billeder af dokumenter og andet trykt materiale skal opbevares på ruller af film. Tusindvis eller selv anspændt i tusindvis af sider og billeder kan gemmes på et enkelt mikrofilm rulle. For at beskytte filmen fra skader og ridser, bruge nogle mikrofilm seere lukkede patron-systemet at indeholde og opbevare filmen.

Mikrofilm

Mikrofilm er en af de tre typer af film-baseret opbevaring medier kendt som mikrofichekopier. Oprindeligt oprettet i 1830-erne af John Benjamin danser, omfavnet reduktion af billeder via microphotography som et middel til lagring af dokumenter ikke blev af erhvervslivet indtil 1920erne. Mikrofilm ruller kan være 100 fødder eller længere og er 16 mm i bredden. Dokumenter og andre billeder taget på mikrofilm kan reduceres ved 160 gange eller mere af deres oprindelige størrelse.

Patron System

Ligesom alle andre film er mikrofilm modtagelige for revner, ridser og andre skader med gentagen håndtering og brug. Dette er især en bekymring med ældre mikrofilm, som indholdet på rullen kan være vanskelig at erstatte, hvis filmen er beskadiget. At forhindre dette, patron systemer blev udviklet, at vedlægge mikrofilm-hjuls og forhindre brugere i at have direkte kontakt med filmen selv. Disse patroner tillade brugere at se billeder taget på film uden risiko for at beskadige filmmateriale.

Bruge lukkede kassetter

Mikrofilm patroner bruges med mikrofilm seere designet specielt til patron brug. Patronen er indsat i en kassette port på seeren og fremviser er tændt. Rulning gennem filmen er udført ved hjælp af en lignende metode til manuelt indlæst mikrofilm-drejning navigation hjul på fremviseren får filmen til at flytte inden for patron i stedet for at flytte fra én spole på seeren til en anden.

Begrænsninger

Patron-lukket mikrofilm hjulene kan ikke bruges med alle mikrofilm seere. Medmindre Vieweren er designet til brug med patron, skal filmen hjuls fjernet fra patronen og manuelt indlæst i fremviseren for at se indholdet af rullen. Mikrofilm hjul sælges præinstalleret en patron er ofte mere dyrere end bare ruller på grund af den ekstra udgift af patronen. Hvis patronen er beskadiget, rullen kan ikke indlæse korrekt eller det kunne være beskadiget af stumper af plastic, splint i patronen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com