Typer af telefon ledninger

January 13

Typer af telefon ledninger

Afgørende for driften af virksomheder og kontorer over hele landet samt vedligeholdelse af familie og sociale netværk, telefon bygger på en vital komponent--telefonledningen. Disse modular stik knytte din telefon til håndsæt, headset og stikket i væggen. De er også ansvarlige for tilslutning af flere telefoner og kædes computermodemmer telefoner. I USA, er tre typer af telefon ledninger mest almindeligt anvendt.

RJ-11 telefonledning

Du bruger sandsynligvis en RJ-11 telefonledning i dit hjem, som de er mest almindeligt anvendt til hjem telefoner. Disse telefon ledninger også anvendes i tilslutte telefonlinjen til computerens modem, så du kan få adgang til internettet. RJ står for registreret jack standard mens antallet efter forkortelsen repræsenterer den eksakte standard af telefonledningen. 11 i RJ-11 telefonledning betyder, at det består af en seks stik stik og to ledninger. Det er dette stik stik til wire-forhold, der adskiller telefonen snore fra hinanden, selv når de ser identiske.

RJ-12 telefonledning

Ligner telefonledning RJ-11, RJ-12 består af en seks-stik jack og fire ledninger og anvendes af store virksomheder med flere telefonlinjer. De ekstra ledninger i denne type af telefonledning tillader visse telefonsystemer, såsom nøglebaseret telefonsystemer og PBX'er--private branch exchange telefonsystemer--til at genkende, når der bruges den ene linje.

RJ-14 telefonlinje

RJ-14 telefon ledninger besidder en seks-stik jack og fire ledninger som RJ-12. De ekstra ledninger i denne type ledning kan du tilslutte en anden telefonlinie til samme kabel med lethed. Center ledninger fungerer som den vigtigste telefonlinje mens de ydre ledninger fungere den anden telefonlinje. Du vil sandsynligvis bruge en RJ-14, når du installerer en anden hjem telefonlinje eller i et lille kontormiljø der kræver ikke mere end to telefonlinjer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com