Hvordan virker en forstærkede antenne?

September 3

Hvordan virker en forstærkede antenne?

Grundlæggende

En forstærkede antenne er en anordning til at forbedre billedkvaliteten af broadcast-tv i en situation, hvor signaltab forekommer. Tab af signal kan ske for en række årsager, i at leve i en bygning, indkapslet i tyk beton vægge til bare bor for langt væk fra kilden, transmission af tv-signalet. En forstærket antenne vil bevare så meget af den oprindelige tv-signal som muligt.

Billedkvalitet

En lidet kendt faktum er, at bruger en forstærkede antenne til at modtage dine tv-udsendelser vil faktisk resultere i et bedre billede end hvis de samme kanaler blev set på kabel- eller satellit-tv. Dette er på grund af karakteren af deres transmissioner. Kabel-og satellitudbydere komprimere stærkt alle deres indhold til transmission, som de har hundredvis af kanaler, som de sender på samme tid. En tv-station, der udsender et signal "over the air" sender signalet helt ukomprimeret, som bevarer den oprindelige beslutning af billedet.

Problemområder

Der er stadig visse områder og miljøer, der vil resultere i endnu en forstærkede antenne ikke gør meget for at bevare integriteten af tv-signalet. Bor i et højhus i en større by, for eksempel, kan resultere i tab af betydelige signal ud over en forstærkede antenne evne til at reparere. Landdistrikterne med hjem hundredvis af miles væk fra kilden til tv-signalet kan gøre det samme. I disse situationer anbefales kabel- eller satellit-tv.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com