Hvordan man Arkiv fotoopbevaring

June 21

Hvordan man Arkiv fotoopbevaring

Over tid nedbryde kemikalier i fotografier, når de udsættes for UV-lys fra solen. En almindelig form for foto slid gulfarvning af farve og fysisk forringelse af papiret som fotos udskrives fra vandskader. Arkivere dine billeder korrekt ved hjælp af metoder, der er godkendt af US National Archives for at beskytte dem i årene fremover.

Instruktioner

• Gemme alle fotografier i et rum med en kontrolleret klima. National Archives anbefaler mellem 65 og 70 grader Fahrenheit med fugtighed omkring 35 til 50 procent. Overdreven vand i luften kan føre til de samme skader, oversvømmelserne forårsager, over tid. Meget gamle film eller billeder er modtagelige for højere forringelse niveauer og bør holdes koldere. I hjemmet, kan du ønsker at gemme ekstra fotos i loftet eller i kælderen, men disse steder er ofte ikke inden for luftfugtighed og temperatur intervaller anbefalet. I stedet holde billeder i et skab på den første eller anden sal i dit hjem.

• Beskytte fotografier i plast ærmer eller mapper, der er blevet godkendt som foto-safe. Den amerikanske regering udarbejdet en test for at afgøre, om opbevaring materialer er sikkert for langsigtet foto skik, kaldet ANSI IT9.16 fotografiske aktivitet Test. Alle relevante materialer vil være mærket med denne test godkendelse rating. Køb fra firmaer, der har et ry for at levere disse tjenesteydelser specielt til fotoopbevaring, såsom arkivers metoder, der er angivet i afsnittet ressourcer.

• Købe syre - og lignin-fri papir mapper og opbevaringskasser. Både syre og lignin findes i normal produktion af papirvarer, men de vil forårsage skade på dine billeder i en kort tid.

• Sikkerhedskopier af digitale fotografier, som du har på din hjemmecomputer med en ekstern harddisk eller cd'er. Mange mennesker tror holde digitale kopier af fotos på ét sted er nok, at i tilfælde af en harddisk crash, mange filer kan være tabt for evigt. Back-up til professionelle servere såsom Mozy samt. Priserne er som regel lavt, og du kan få adgang til dine data online på ethvert tidspunkt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com