Hvordan du fjerner SIM-kortet på en Motorola eventyr V750

February 13

Hvordan du fjerner SIM-kortet på en Motorola eventyr V750

Motorola eventyr er en flip-stil telefon til rådighed til brug med flere udbydere. Eventyr V750 har et SIM-kort, der gemmer dine oplysninger. Ved at fjerne SIM-kortet og indsætte det i en anden telefon, kan du overføre oplysninger som dit telefonnummer, telefonbog og gemte SMS-beskeder. Fjerne SIM-kortet, skal du først åbne dækslet.

Instruktioner

• Slukke Motorola eventyr ved at holde knappen røde "Magt" i flere sekunder, indtil skærmen slukkes. Undlad at åbne batteridækslet eller fjerne batteriet eller SIM-kortet fra telefonen, mens den er tændt som du kunne beskadige kortet eller batteriet og mister alle dine oplysninger.

• Drej telefonen, så bagsiden vender opad. Tryk ned på udløserknappen beliggende mod toppen af telefonen med en finger til at frigive batteridækslet. Blidt skub dækslet mod bunden af telefonen, indtil det kommer ud. Med coveret off, forstå forsigtigt toppen af batteriet og træk lige ud at fjerne den.

• Tryk ned på den ovale knap mod toppen af indersiden af batterihuset at frigøre SIM-kortet. Langsomt side SIM-kortet frem indtil du når toppen af telefonen. Få fat i det med to fingre og træk det ud fra rummet. Vær omhyggelig med ikke at ridse eller bøje kortet, da det kunne skade det, og du kan miste dine oplysninger.

Tips & advarsler

  • Konsultere kunde assistent i butikken at du har købt din nye telefon fra for instruktioner om, hvordan du indsætter SIM-kortet i den nye telefon. I nogle tilfælde vil ansatte på tjenesteudbyderens butik indsætte SIM-kortet for at undgå skader på kortet eller til selve telefonen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com