Hvordan man kan stoppe en babyalarm fra Picking Up radiostationer

January 23

Hvordan man kan stoppe en babyalarm fra Picking Up radiostationer

Babyalarmer er elektroniske enheder, der fungerer på samme måde til to way radios. Disse enheder giver forældre mulighed for at lytte til lyde i deres barns værelse i tilfælde af at barnet vågner op eller begynder at græde og kræver bistand. Sommetider afhente visse modeller af babyalarmer feedback fra andre frekvenser som radiostationer. Dette forårsager skærmen for at overføre tale, musik og feedback lyde fra frekvensen. Heldigvis er der flere muligheder forældre kan afprøve for at forbedre deres monitor transmissioner og eliminere feedback fra andre kilder.

Instruktioner

• Slå dit hjems personlige radio, hvis det er tændt. Selv om babyfonen er i stand til at opfange signaler fra radioerne i tilstødende huse og virksomheder, radio i dit hjem er tættest på babyalarm og giver således de stærkeste feedback-signaler.

• Ændre skærmens frekvensen, hvis det er muligt. Ældre baby monitor modeller behøver normalt ikke denne mulighed, men nogle nyere modeller giver brugerne mulighed for at skifte kanal i et forsøg på at undgå feedback fra andre kanaler på samme frekvens. Holde skifte kanal, indtil ingen feedback er hørbar.

• Flytte babyalarm. Visse områder af dit hjem kan være mere modtagelige for radio feedback end andre. Den eneste måde at finde ud af den perfekte placering er at eksperimentere med forskellige placeringer af radioen. Lytte omhyggeligt; Hvis du høre selv de mindste feedback lyde, flytte skærmen igen. Selv om feedbacken er svag på tidspunktet, er det muligt at blive stærkere på forskellige tidspunkter af dagen.

• Prøv en digital babyalarm. Digital babyalarmer tillader brugeren at kryptere (kode) hyppigheden transmissioner, så ingen andre skærme kan høre din skærm, og du kan ikke høre dem. Digitale skærme også operere på et lavt nok frekvens, at interferens fra radiostationer, andre skærme eller nogen andre former for feedback er usandsynligt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com