Pentax objektiv Information

August 17

Pentax objektiv Information

Hvis du har købt en Pentax digital SLR, kan du spekulerer på, hvilke typer af linser er tilgængelige for dit kamera. Måske du har en ældre Pentax filmkamera og vil gerne vide, hvis dine linser kan bruges på et digitalt kamera. Uanset din situation, så længe du har et Pentax SLR bør du kunne få linser til at passe den.

Film linser til digitale

Hvis du har fået en gammel Pentax film SLR og har erhvervet et sæt af linser i år, måske er du tilbageholdende med at få en digital SLR. Du har sandsynligvis fået en masse penge investeret i objektiver og hader at bare lade dem gå til spilde. Enhver type "A" (det vil have en "A"-indstillingen på blænderingen) vil passe en "K"-serien Pentax digital SLR kamera i manuel mode. Desuden kan enhver "S"-serien objektiver (de er skrue-mount) bruges med en adapter.

DA Star-serien

Pentax DA Star-serien objektiver er fremstillet specielt til Pentax digitale SLR-kameraer. De har en rolig fokus system. De er tæt forseglet for at være både vejr - og støvafvisende. Der findes i øjeblikket (fra juli 2010) seks linser i serien. De spænder fra en standard 55mm linse op til 60-250 mm zoom-objektiv. Derudover er der to teleobjektiver (200mm og 300mm) i serien.

DA serien

DA-serien objektiver er designet til at være kompakt og økonomisk overkommelig. De er også lavet specielt til Pentax digitale SLR-kameraer. Der er 10 modeller i øjeblikket tilgængelig i DA-serien. Den eneste, der ikke er en zoom-objektiv er 14mm F2.8, som er en vidvinkel linse. Der er en vidvinkel zoom tilgængelige og en fisk øje zoom linse. Den længste zoom i DA-serien er 55-300mm linsen. Der er to vejrbestandig linser i serien.

DA Limited serie

DA Limited serie er en højere kvalitet af linsen end DA serien. De er designet til at levere en højere grad af skarphed og billedkvalitet. Der er i øjeblikket fem linser i serien. Der er ingen zoom objektiver i denne serie, men der er en makro linse (35mm F2.8). Den standard linse i serien er en 40mm, en. Der er to vidvinkel objektiver tilbydes og et medium-range teleobjektiv.

D FA

D FA-serien vil arbejde med 35mm filmkameraer fremstillet af Pentax, men er designet til deres digitale spejlreflekskameraer. De er designet til at forhindre linse nødblus og overstråling. Der er i øjeblikket tre linser i serien. Alle er makro-objektiver. En er en 50mm F2.8. To andre er 100mm F2.8. Forskellen mellem dem er, at en af dem er bygget til at være vejrbestandig.

FA-serien

Pentax FA-serien udfylder en forskellige behov. Dem med Pentax Filmkameraer, der er shopping for nye objektiver med hensigten at til sidst købe en ny digital SLR bør nok kigge på disse linser. De er designet specielt til Filmkameraer, men vil arbejde på Pentax digitale spejlreflekskameraer. Der findes fire linser i serien: en vidvinkel, to standard linser og et teleobjektiv.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com