Hvordan du udskifter en Jeep visir forfængelighed spejl

August 28

Udskiftning af forfængelighed spejl på bagsiden af passagerens solskærm kræver udskiftning af visir forsamling. Spejlet er ikke designet til at blive fjernet eller erstattet af alene. En ny visir er tilgængelig via forhandlernet Jeep eller du kan finde en i bjærgning værfter. Udskiftning af visir med en ny enhed vil give dig mulighed for bedre match den indvendige farve af Jeep og ikke bekymre sig om visir er solen falmede eller andre kloge beskadiget.

Instruktioner

• Få i passagersædet af din Jeep og finde de to fastholde skruer, der Fastgør det til påhængsmotor kanten af forruden ramme. Fold visir ned for at give dig selv masser af adgang til skruerne.

• Fjern de to fastholde skruer med en Torx skruetrækker derefter fjerne visir fra forruden ramme. Visir har en fastholde klip på den indenbords ende så træk stangen på herpå af visiret ud af det.

• Placer den nye visir og forfængelighed spejl på forrude rammen over monteringshullerne. Installere de to fastholde skruer med en Torx skruetrækker og spænd dem ved at dreje dem uret.

• Klip indenbords slutningen af visir til klippet på forruden kant til at holde det op.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com