Hvordan til at identificere en Chevy 4,3 Liter

March 4

Hvordan til at identificere en Chevy 4,3 Liter

General Motors Chevrolet 4,3 L V-6 262-cubic-tommer motor udviklet sig fra tidligere V-6 motorer, ankommer i 1985. Denne 4,3 L var først til at blive kaldt "Vortec," en Chevrolet navn for alle dets avancerede lastbil motorer. Hovedsageligt en seks-cylindrede version af small-block V-8, det er identificeret ved første dekodning motor position i køretøjets identifikationsnummer eller VIN, og derefter at lokalisere motorblokken støbning nummer og sammenligne den med en liste over kendte 4,3 L motor støbegods.

Instruktioner

• Find koden VIN i det yderste hjørne af førerens side dashboard. Tag, bedst set gennem forruden udefra, indeholder 17-positions alfanumeriske VIN kode. Position otte af VIN identificerer motoren. Ifølge VIN udstyr kode notering på Angelfire.com, der breve "W" bruges "X" og "Z" til at identificere forskellige variationer af den 4,3 L V-6.

• Find støbning bloknummer. På sen-model Chevrolet motorer, er det stemplet på en afsats på bagsiden af motorblok på førersiden lige forbi topstykke. Ifølge MRE-bøger lille blok Chevrolet motor blok side er den numeriske kode op til otte cifre.

• Referencenummer for en liste over kendte Chevrolet 4,3 L støbning numre, svarende til den, der findes på Rapidomarine.com. Denne liste har en hel sektion på 4,3 L støbning numre, som ikke kun identificerer år af fremstilling, men nogen specifikke tekniske varianter af motoren. For eksempel, er støbning nummer "535" en 1992 til 1997 4,3 L rulle cam motor med en balance aksel og 10-bolt timing dækker.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com