Hvorfor er min skærm ikke fuld efter installation af et HDMI-kabel?

May 25

Hvorfor er min skærm ikke fuld efter installation af et HDMI-kabel?

High Definition Multimedia Interface, eller HDMI, systemet lover den højeste mulige audio og video ydeevne på aktiverede produkter. Du installerer en ny enhed med HDMI eller skifte en kildeenheden tilslutningskabel til HDMI kan forårsage billedet for at være en smule anderledes ud end du husker, går ud af standardtilstand til noget mindre ønskeligt.

Nye Input

Hvis du havde enheden sluttes til en komponent eller S-video input før skifter til HDMI, har dine billedindstillingerne sandsynligvis ændret. Hver video indgang på de fleste fjernsyn har dedikeret billedelementer. Det betyder, at mens du havde fuld skærm indstillet som standardtilstand på den foregående indgang, muligvis det justeres i overensstemmelse hermed for HDMI input du nu bruger. Du skal kun gøre dette én gang.

HDMI-CEC

Mange enheder er Hdmicec-udstyret. Consumer Electronics Control system automatisk finder nye enheder og ændrer indstillingerne for bedste ydeevne. Fuld skærm på en tv typisk fjerner lidt af billedet for at udfylde skærmen uden barer. CEC, kan ved indsættelse af HDMI-kabel, har sat fjernsynet til en "fuld pixel"-tilstand, forårsager en lille kant rundt på skærmen. Når denne indstilling er optimal ud fra et billede kvalitet perspektiv, skal du indtaste det sæt menu for at manuelt ændre billedet til fuld skærm operation.

Opløsning

Med nogle HDTV skærmlås tilstande når de modtager en bestemt beslutning. Dette forhindrer dig i at gøre zoomen at fjerne de sorte bjælker, der forhindrer fuld-raster måde. At reducere opløsningen fra 1080p til 1080i, for eksempel, kan fjerne denne hindring, genskabe din evne til at finjustere billedet, som du ønsker.

Computer-forbindelser

Mange computere output resolutioner og video signal tidsindstillinger forhindrer fjernsyn ændre tilstanden billede. Hvis opløsningen er markant lavere end de tv-funktioner, kan du have et lille billede i midten af skærmen, omgivet af en stor sort kant. Mange apparater har en tilstand, der registrerer og justerer PC billedindstillinger automatisk. Ved hjælp af disse kan ikke give dig med en fuld skærm. Ændre opløsningen af computeren at bedst passe til tv.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com