10 bedste Gas Saver biler

August 4

10 bedste Gas Saver biler

Med høje gaspriser, flere og flere forbrugere opgiver deres gas guzzling køretøjer og vælger mere gas-effektive køretøjer. Fra 4-cylindre til hybridbiler fortsat bilfabrikanterne at producere gas saver biler for offentligheden. Forbrugerne ser at forskellige publikationer og nyhedskanaler at se hvad biler klarer sig bedst. Der er forskelle i ratings og udtalelser, men samlet set visse biler hele tiden gøre cut.

Toyota Prius IV

Toyota Prius IV er en hybridbil fra Toyota. Det skifter til elektrisk energi, når bilen er inaktiv. Ifølge Consumer reports, er Toyota Prius IV rangeret i toppen af listen for gas-effektive biler. Prius måler på 32 by MPG og 55 Highway MPG.

Smart For to Passion

Smart For to lidenskab coupe er en meget lille men brændstof effektivt køretøj. Det er udstyret med et tag, aircondition, elruder og spejle samt klimakontrol og elektriske og opvarmet side spejle. Rangeret #2 på Consumer Reports og #8 på Cars.com, der Smart For to Passion, også kendt som smart-biler får ca 30 MPG i byen og 44 MPG på motorvejen.

Honda Insight

Honda Insight er konkurrent til Toyota Prius. Det er et kompakt hybrid køretøj; Det rangerer på #3 på Consumer Reports og #4 på Cars.com. Det bliver ca 40 MPG i byen og 45 MPG på motorvejen.

Volkswagen Golf TDI (manuel)

Den Volkswagen Golf TDI er en hatchback køretøjet på markedet siden 1974. Det er verdens tredje mest solgte bil. Rangeret #4 på Consumer Reports, får Volkswagen Golf 27 MPG i byen og 49 MPG på motorvejen.

Ford Fusion Hybrid

Cars.com rangorden Ford Fusion Hybrid på #2 i sin liste over bedste samlede brændstoføkonomi og Consumer Reports rangerer det på en #7. Det bliver 25 MPG i byen og 40 MPG på motorvejen. Den Ford Fusion Hybrid vandt den nordamerikanske bil af året prisen på 2010 Detroit auto show.

Honda Civic Hybrid

I modsætning til sine kolleger holder Honda Civic Hybrid standard coupe design. Det har ikke en boxy ligne Prius eller Honda Insight. Consumer Reports rangerer Honda Civic #5 på sin liste, og det gør #3 spot på Cars.com. Honda Civic Hybrid får ca 26 MPG i byen og 47 MPG på motorvejen.

Toyota Camry Hybrid

Ligesom Honda Civic holder Toyota Camry Hybrid sin slanke, lange linjer. Det ligner mere en luksus køretøj (Lexus) end en pendler bil. Toyota Camry Hybrid er rangeret #6 på Consumer Reports og #9 på Cars.com. Det bliver 28 MPG i byen og omkring 41 MPG på motorvejen.

Scion xD (manuel)

Scion xD ligner Volkswagen Golf og kommer med en 1.8L motor. Scion xD er rangeret #8 på Consumer Reports. Det bliver 25 MPG i byen og 40 MPG på motorvejen.

Nissan Altima Hybrid

Nissan Altima Hybrid er en sporty hybrid sedan. Som Camry Hybrid fokuserer det på mere luksus funktioner og komfort. Cars.com rangorden Nissan Altima Hybrid #6 på dets liste og Consumer Reports rangerer Nissan på #12 på sin liste. Bilen får ca 27 MPG i byen og 36 MPG på motorvejen.

Mini Cooper (base manuel)

Bygget af BMW, blev denne lille køretøj indført på verdensplan i 2001. Det er kendt for sin styling og europæiske charme. Mini Cooper kommer ind på #9 på Consumer Reports. Det bliver ca 24 MPG i byen og 41 MPG på motorvejen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com