Sådan ændres indvendigt glas på LG ENV2 telefon

April 16

Den LG ENV2 eller VX9100, har to LCD-skærme. Den lille LCD på ydersiden af enheden bruges til at vise oplysninger om telefonopkald, mens de større interne LCD bruges til næsten alt andet. Over hver LCD er et stykke af klar plast, kaldet en linse eller glas, der beskytter LCD fra skader. Hvis glasset får revnet eller ridset, kan det forhindre dig i at se telefonens skærm. Mens de fleste komponenter kræver, at du tager enheden fra hinanden til at erstatte dem, gør LCD glas ikke.

Instruktioner

• Drej telefonen til sin bagsiden. Tryk ned på låsen i bunden af enheden og skub dækslet til venstre for at fjerne den. Trække på toppen af batteriet til at fjerne det så godt.

• Dreje enheden tilbage og åbne hængslet. Placer telefonen, så den halvdel, der indeholder indersiden LCD liggende fladt på dit arbejdsoverflade, mens de halv lastrum tastaturet er peger opad. På grund af vægten af nederst halvdel af enheden, skal du placere noget nedenunder tastaturet halvdelen at afstive det.

• Placer din varmepistol omkring seks inches over indersiden glas. Tænd varmepistol og flytte det rundt på ydersiden af glasset. Opbevar ikke pistolen pegede på det samme sted for mere end et sekund eller to. Fortsætte med at anvende varme i 30 sekunder, så slukker varmepistol.

• Sæt din pry stick mellem glas og plasthus udenom. Løft for at adskille glas fra limen, der holder det til enheden. Hvis limen ikke er løse nok til at adskille, gælder i 15 sekunder, og prøv igen. Fortsæt, indtil du er i stand til at løfte glasset og fjerne det fra telefonen.

• Sætte udskiftning glas ned på bordet. Bruge din klæbende dispenser til at anvende lim. langs kanten af glasset. Får ikke lim på den klare inderste del af glas, kun langs de udvendige kanter af den sorte del.

• Vend udskiftning glas og læg det i enheden. Der er udskæringer i bunden af glasset, som du bliver nødt til at placere på den side, der er tættest på hængslerne. Når denne side er på plads, Tryk ned for at sikre glas mod enheden. Tillad et par minutter for de resterende klæbemiddel fra de gamle glas til afkøling.

Tips & advarsler

  • Anvende varme til enheden meget omhyggeligt, som overskydende varme kunne begynde at smelte plast og warp enheden.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com