Hvordan man bruger glasfiber til bilradio

June 5

Glasfiber, når de anvendes på en kreativ måde, er et fleksibelt og nyttigt medium for supplerer bil audio gear i en bred vifte af nyttige og æstetisk tiltalende måder. Med et par teknikker, kan du bruge glasfiber som en del af din bil lyd system.

Instruktioner

• Byg brugerdefinerede subwoofer kabinetter. Brugerdefinerede sub kasser kan designet og bygget til at passe i en række forskellige steder i din bil med glasfiber. Før du begynder, kontrollere specifikationerne for din subwoofer og bestemme boksens rumfang kræves for korrekt sub operation, så design din kabinetter med disse specifikationer i tankerne. Brugerdefinerede glasfiber kabinetter er ofte placeret i bagagerummet eller placeret i steder hvor pladsen er trang, som bag eller under sæderne. Enten måde, evnen til at forme og bygge en indhegning, der er specifikke for dit space er et af de attraktive elementer for at bruge glasfiber til prøvelokalet.

• Byg brugerdefinerede højttaleren kasser eller kick-panel bælg med glasfiber. Bredspektret højttaler placeringer i en fabrik bil audio system er ofte fattige steder for sonic ydeevne. Bruge glasfiber, kan du forme brugerdefinerede højttaleren kasser eller omforme eksisterende karrosseridele til at rumme højttalere i bedre placeringer. Eksperimentere med at placere højttalerne i flere forskellige steder og test for sonic arbejdsindsats, og derefter opbygge din full-range højttaler kabinetter ud af glasfiber.

• Designe og bygge brugerdefinerede amp stativer og covers. Hvis din bilsystem bruger eksterne forstærkere, kan en Montage rack eller cover fremstillet af glasfiber gøre en reel visuel erklæring. Bestemme placering for din ampere, så design din stativer eller dækker i overensstemmelse hermed. Husk at forstærkere skal luft rum omkring dem for at give mulighed for passende afkøling, så hold dette i tankerne, hvis du vil være der dækker dele af ampere. Lille udsugnings er ofte en god idé i dette tilfælde.

Tips & advarsler

  • Sørg for du følge alle producentens anbefalinger og arbejde i et godt ventileret rum, når du arbejder med glasfiber.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com