Korrekt stempel Ring Clearance på en Harley-Davidson

May 23

Korrekt stempel Ring Clearance på en Harley-Davidson

Stempelringe er af to typer, kompression og olie ring. To kompression ringene er placeret i de to øverste stempel ring riller. Prik på den anden kompression ring skal vende opad. Ringsæt er tilgængelige til at passe standard og store stempler. Stempel ringsæt monteres korrekt at stempel og cylinder.

Gennemsnitlige stempel hastighed

Slagtilfælde, RPM og stang længde påvirker stempel hastighed og 4.500 fod pr. minut eller mindre anbefales. Stock EVO på rød linje er 3,683 fod pr. minut. Stempel hastighed over 5.300 fod pr. minut forårsager overdreven nederdel slid og eventuel beslaglæggelse. Gennemsnitlige hastighed er lig med stempelslag ganget med RPM divideret med seks. Det betyder, at 3.500 fod per minut er lig med fremragende pålidelighed, 4.000 fod per minut er god pålidelighed, 4.500 fod pr. minut er lig med fair pålidelighed og 5000 fod per minut er ringe pålidelighed.

Stempel Acceleration

Stempel acceleration er satsen for acceleration fra en død stop på Top Dead Center (TDC) eller under Dead Center (BDC), at stemplet opnår. Stempel acceleration opstår normalt på 75 grader før Top Dead Center (BTDC) eller efter Top Dead Center (AFTC). Høje stempel acceleration forårsager ring flutter og beskadigelse af stempler og stænger. Vælg ring tykkelse baseret på ønskede RPM. Maksimale ring tykkelse er lig med gennemsnitlige stempel hastighed divideret med stempel acceleration. Givet en gennemsnitlig stempel hastighed 4.250 fod pr. minut og en stempel acceleration af 89,863, beregne ring tykkelse.

Typer af stempler

Der er to typer af stempler, støbt og smedet. Cast stempler er mest almindeligt anvendte og også har en længere historie. I tidligere Harley-Davidson motorer, blev støbt stempler foretaget med utilstrækkelig legering, som udvidet for meget med varme og krævede en løsere pasform. Dette, til gengæld resulterede i overdreven motorstøj på kolde start-ups. Harley redesignet derefter stemplet med stål forstærkninger at forhindre ekspansion og motorstøj. Smedede stempler blev også lavet med ringere legering og normalt brød når slog hårdt. Smedede stempler blev fremstillet som high-performance, med tættere korn, en tykkere mur og mindre silicium, som forårsagede flere ekspansion.

Stempelringe

Formålet med stempelringe er at forsegle forbrændingsgasserne, lede varme fra stempel cylinder væggen og kontrollere cylinder oliering. Kompression ring, nærmest at kronen, gør det meste af forsegling. Materialer variere og skal være passende for cylinder materiale. Olie kontrol ring er tættest på nederdelen og regulerer olie i cylinderen. Der er to forskellige typer af olie ringe. Heldragter olien ringene er tyk, skør og ikke meget fleksible. En multi stykke olie ring har en expander og skinner, er ikke meget fleksibel, er i overensstemmelse med en slidt cylinder og er emissioner-orienteret.

Stempel Ring Clearance

Stempelringe skal installeres, så ende huller af tilstødende ringe er mindst 90 grader fra hinanden. Ring huller er ikke at være inden for 10 grader af stak ansigt midterlinien. Harley-Davidson specifikationer er som følger: kompression ring gap (top og 2nd) 0.010 til 0,023 inches, olie kontrol ring jernbane hullet 0.010 til 0.053 inches, kompression ring side clearance top 0.0020 til 0.0045 inches og 2 0.0020 til 0.0045 inches, og olie kontrol ring side clearance 0.0014 til 0.0074 inches. Bruge en følehorn gauge for at kontrollere frirum.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com