Hvordan kan man øge brændstof kilometertal for Semi lastbiler

December 15

Hvordan kan man øge brændstof kilometertal for Semi lastbiler

Økonomien endnu er inkasseret ikke, og heller ikke have diesel benzinpriser gårsdagens. Dette efterlader trucking industrien en svækkelse — høje gaspriser kombineret med dårlig kilometertal resultat i en kamp for at holde produkter bevæger sig på tværs af USA. Hvad dette betyder for trucking industrien er, at omkostningerne skal nedbringes; mere specifikt bliver virksomheder nødt til at holde et vågent øje med brændstoføkonomien for deres flåde af køretøjer. Stigende brændstof kilometertal en semi truck kan få — gennem et par forskellige måder — kan gemme et bundt ned ad vejen.

Instruktioner

Hvordan kan man øge brændstof kilometertal for Semi lastbiler

• Undgå installation af chrome eller for mange tilbehør til semi truck. Selv om mange operatører gerne tilføje sådanne tilbehør, kan mange af stykkerne være temmelig tung. Da det tager allerede en stor magt til at trække lastbilen gennem vinden og andre ukontrollable faktorer, skal du ikke tilføje ekstra, unødvendige vægt.

• Kontrollér dæktrykket på semi truck til at sikre, at der ikke er for meget eller for lidt luft i nogen af dækkene. Dette bør ske rutinemæssigt — så ofte som én gang pr. uge — at sikre, at du kører med den korrekte mængde af dæktryk. Dæktrykket kan påvirke kilometertal. Hvis et dæk synes at miste en masse luft kontinuerligt, erstatte den.

• Installere specialdesignede stykker til bunden eller toppen af semi-lastbil til at hjælpe med at skære ned på mængden af luft bevæger sig under eller over lastbilen. Ligesom standard biler ønsker du at gøre en semi truck så aerodynamisk som muligt for at skære ned på den indsats, det gør at slæbe alle at vægten omkring. Tænk på installere luft på tag og endda luft-dam forreste kofanger til at hjælpe.

• Inspicere semi truck rutinemæssigt, ugentlige eller på hvert stop. Du ønsker at sikre, at alle væsker, såsom olie og transmission væske, der kontrolleres for at sikre de er rene og udfyldt korrekt. Dette kan betyde, at semi-lastbil til en mekaniker til at foretage inspektioner.

• Købe en hybrid model semi truck, hvis tid er rigtige og de nødvendige midler er til rådighed. Der er i øjeblikket kun et par hybrid model semi lastbiler, og selv om dette kan betyde en stor investering i første omgang, det kan betale sig i sidste ende. Hvis du optage alle de andre tips når du kører en hybrid semi truck, kan øget kilometerstand være ganske betydelige.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com