Hvad er forskellen mellem en 240 Hz & 120 Hz LCD-LCD-tv?

December 6

Hvad er forskellen mellem en 240 Hz & 120 Hz LCD-LCD-tv?

Hvis du har ude for et nyt TV, har du sikkert nogle spørgsmål om de specifikationer, der er annonceret så entusiastisk betydning. For eksempel, hvorfor er en 240 Hz LCD TV bedre end en, der har kun 120 Hz, og hvad er disse tal måling?

Opdateringshastighed

Hz--kort for Hertz--er et mål for hyppigheden. 120 Hz betyder faktisk 120 gange pr. sekund. På tv er dette en måling af opdateringshastigheden af skærmbilledet. Med andre ord, trækker 120 Hz TV igen billedet på skærmen 120 gange hvert sekund, mens en 240 Hz TV gentegner det 240 gange i sekundet. Ældre tv havde opdateringshastigheden på 60 Hz og 30 Hz, og der er nyere, at går så højt som 480 Hz.

Motion Blur

Hovedårsagen til, at en hurtigere opdateringshastighed er ønskeligt er at reducere Bevægelsessløring. Bevægelsessløring er en udtværing ud af billedet, der opstår, når noget på skærmen bevæger sig meget hurtigt. Effekten øges når afstanden nogle billede rejser i én ramme bliver stor nok. Idéen er at have hurtigere rammer vil reducere mængden billede flytter fra ramme til ramme og dermed reducere motion blur.

Interpolation

Et problem med 120 Hz og 240 Hz tv er, at de fleste video kommer på 30 eller 60 Hz. viser det på en hurtigere TV ikke vil tilføje nye optagelser i mellem hver frame. Så, 120 Hz tv bruger et system kaldet MEMC--forkortelse for Motion Estimation Motion Compensation--du kan faktisk skabe en ny ramme mellem hver to oprindelige billeder, der viser en mellemtilstand mellem dem. 240 Hz tv: det skaber tre mellemliggende rammer.

Menneskelige begrænsninger

Det menneskelige øje opfatter bevægelse på mindre end 30 rammens per other. 60 Hz mindsker chancerne for du afsløre lidt artefakter, Bevægelsessløring eller andre subtile stikord, hvad du ser er en serie af billeder i stedet for sande bevægelse. Ovenstående bliver det sværere at fortælle nogen forskel. Nogle seere klager af Bevægelsessløring på 60 Hz LCD tv, men det er ikke meget mærkbar på 120 Hz. Juryen er stadig ude om, hvorvidt der er nogen opfattelig forskel mellem 120 Hz og 240 Hz.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com