Hvordan til at modtage E-mail på en iPod med Windstream

April 16

Hvordan til at modtage E-mail på en iPod med Windstream

Apples iPod er en bærbar enhed til at spille musik, og det er tilgængelige i fire modeller: iPod classic, iPod shuffle, iPod nano og iPod touch. IPod touch kan har en touch-screen display og køre programmer og oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi. Windstream er en Internet-udbyder, der fokuserer på landbosamfund i USA. Hvis du modtager Internetservice fra Windstream, kan du modtage Windstream e-mail med din iPod touch.

Instruktioner

• Tryk på "Indstillinger" på startskærmen på din iPod. Check at "Flytilstand" er indstillet til "Off" og at "Wi-Fi" er sat til "On" så du kan oprette forbindelse til internettet via Wi-Fi. Du skal være inden for rækkevidde af et Wi-Fi hotspot, som på dit hjem, virksomhed eller en anden placering tilbyder gratis eller betalt Wi-Fi-adgang.

• Tryk på "Mail, kontakter, kalendere." Tryk på "Tilføj konto". Der vises en liste over større nationale e-mail udbydere sammen med "Andre." Tryk på "Andre."

• Skriv dit navn, e-mail-adresse og adgangskode i formen "Ny konto" og skriv en beskrivelse, som "Windstream e-mail." Tryk på "Næste".

• Tryk på "IMAP." Skriv "imap.windstream.net" i feltet "Server til indgående post" host navnet tekst. Skriv din e-mail-adresse og din adgangskode i boksene adresse og adgangskode. Skriv "smtp.windstream.net" i feltet "Server til udgående post" host navnet tekst. Skriv din e-mail-adresse og din adgangskode i boksene adresse og adgangskode.

• Tryk på "Gem" gemme ændringerne. IPod vil kontrollere den IMAP- og SMTP-oplysninger, du indtastede. Hvis du ser en popup besked der lyder "kan ikke oprette forbindelse ved hjælp af SSL. Do du ønsker at prøve indstilling op the konto uden SSL?"tap"Ja." Nu din email opsætning er færdig.

• Tryk på "Mail" på startskærmen til at begynde at bruge e-mail med Windstream.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com