Sådan foretages fejlfinding af en Computer med en Blank skærm

May 1

Sådan foretages fejlfinding af en Computer med en Blank skærm

En computer med en blank skærm gør det umuligt at arbejde og få noget gjort, som du bogstaveligt talt ikke kan se hvad du laver. Mange gange, er en blank skærm et mindre problem, der er både hurtigt og nemt at foretage fejlfinding. Afbrudt kabler og computerens "sleep mode" ofte årsag skærmen til at gå Tom uden advarsel. Fejlfinding en tom skærm korrekt kunne spare dig penge til en pebret udskiftning.

Instruktioner

1 Undersøge monitor, ser for fysisk skade, såsom en revnet skærm. En beskadiget skærmen kan ophøre med at fungere helt.

2 Flytte musen og trykke på tasterne på computeren for at sikre din PC ikke er i "Sleep Mode." Mange computere gå ind i denne strømbesparende tilstand efter en periode med lediggang og har brug for at blive vækket.

3 Tryk på afbryderknappen på både din computer og skærm for at sikre begge enheder er på. De fleste computere og computerskærme har et lys, der lyser, når aktiv.

4 Lukke din computer og skærm.

5 Afbryd alle kabler og ledninger tilsluttet til monitoren og kabler kører fra skærmen til pc'ens systemenheden.

6 Tilslut skærmens kabler fast i deres passende indgange, erstatter alle kabler, der viser fysiske skader såsom rive eller flosser.

7 Tilslut skærmens netledning til en fungerende overspændingsbeskytter eller stikkontakt. Sørg for pulsdæmperen giver udstyret tændes på--hvis surge protector er slukket, det vil ikke levere skærm med nogen magt.

8 Slut computeren til en anden skærm eller en skærm til en anden computer til at afgøre, om problemet er på grund af skærmen eller PC. Hvis pc'en fungerer sammen med en anden skærm, problemet er med den oprindelige skærm og det muligvis service eller udskiftning.

Tips & advarsler

  • Hvis fejlfinding skærmen selv ikke løser problemet, skal du kontakte skærmens producent at se, om det er stadig dækket af garantien. Du kan muligvis få en gratis udskiftning.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com