Hvordan man kan øge oktan med alkohol

June 11

Hvordan man kan øge oktan med alkohol

Tankstationer sælger brændstof med forskellige oktan ratings. Oktantal er et mål for graden som brændstof brænder i en kontrolleret måde snarere end eksploderer i en ukontrolleret måde. Oktantal for brændstof bestemmes af test i et laboratorium med en veldefineret og karakteriseret benzin motor. Knock modstand af brændstoffet definerer dens oktantallet. Banke opstår, når brændstof-luft-blandingen i cylinderen på en motor ikke er ensartet. Effekter af banker på en motor spænder fra helt ødelæggende uden effekt. Højere oktan ratings er derfor til gavn for motorer.

Instruktioner

• Tjek brugervejledningerne din til dens forenelighed med alkohol brændstoffer. Mange nyere modelbiler har motorer, der kører effektivt på E85-brændstof. E85 indeholder 85 procent alkohol pr. gallon med den balance, der består af benzin. Oktan værdi af E85 er højere end oktantal på normal gas men kræver specielle forholdsregler for at forhindre nedbrydning af gas tank, motor og brændstof linjer. Alkoholer har et højere oktan ratings end nogen kvaliteter af bil benzin. Køretøjer, der har mulighed for flex-brændstof er det bedste valg for at bruge benzin med alkohol tilføjet.

• Vælg typen af alkohol vil du tilføje til benzin til at øge dit brændstof oktantallet. Først og fremmest fungerer lav kæde kulbrinte alkoholer bedst til, tilføjer til din benzin. Disse omfatter methanol, ethanol, iso-propyl og butanol. Alle disse alkoholer er ætsende til en vis grad på dele af motoren og brændstof. Metanol og ethanol er den mest ætsende, men også det bedste valg for økonomien. Dit bedste valg er ethanol på grund af lavere pris og bred tilgængelighed af ethanol.

• Bestemme procentdelen af alkohol du vil tilføje til din benzin. For at opnå den mindste skader på dit køretøj er den optimale procent alkohol tilføjet 10 procent. Som du tilføje alkohol til dit brændstof, vil vandet samle sig i benzintank på grund af det vand, der er indeholdt i selv de højeste karakterer af ethanol. Med jævne mellemrum skal du bruge en tørring tilsætningsstof i din tank til at slippe af med vandet.

• Tilføj 12 ounce til hver gallon benzin du lægger i benzintanken. Dette giver lidt mindre end 10 procent ethanol pr. gallon. At finde stigningen i oktantallet brug den formel, som følger: (gallon benzin X benzin oktantallet) + (gallons af alkohol X alkohol oktan) / samlet volumen af brændstof = endelige oktantallet. Forudsat, at du bruger en premium grade benzin med en oktantallet i 92 og tilføjet 10 procent methanol med en oktantallet i 101, ville du have et brændstof med et oktantallet i 94,7.

Tips & advarsler

  • Arbejde i et godt ventileret område, når der beskæftiger sig med brændstoffer og fuel blandinger.
  • Bære beskyttelsesudstyr, når du håndterer både benzin og alkoholer.
  • Ved hjælp af alkohol i højere procentsatser end givet kan resultere i alvorlige skader på dit køretøj.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com