1967 Plymouth Valiant Transmission indstillinger

March 30

1967 Plymouth Valiant Transmission indstillinger

Versioner af Plymouth Valiant kan findes over hele verden fra Mexico til New Zealand. 1967 version af tapre featured flere motor styles med et par transmission valg at opfylde øget hestekræfter og drejningsmoment. De største fremskridt i automatiske transmissioner på dette tidspunkt blev foretaget af designer og producent TorqueFlite. Virksomheden udviklet transmissioner til Chrysler, der var så pålidelige, at designene blev brugt i alle tænkelige køretøjer fra kompakte biler til tunge lastbiler.

170 slant Six Transmission indstillinger

170 V6 motoren for tapre featured en 3-trins manuel gearkasse. Denne særlige "basiskøretøj" model ikke tilbyder de mere avancerede transmission indstillinger af andre Plymouth Valiant modeller. Ifølge Plymouth entusiast hjemmeside Valiant, blev over 100,000 i denne model solgt i 1967.

225 slant Six Transmission indstillinger

Den 225 V6 motor model Valiant blev bygget bestand med en 3-hastighed manuel transmission den samme som den 170 model. Hestekræfter og drejningsmoment stige en smule for denne model over 170, selvom dens kompressionsforhold var lidt reduceret.

273 V8 2-tønde transmissioner

273 V8 2-tønde var udstyret med enten en tre - eller fire-speed manuel transmission. En fire-trins automatisk transmission fremstillet af TorqueFlite var også tilgængelig for denne model. Ifølge bil og lastbil hjemmeside alle PARI, automatgear TorqueFlite var blandt Chrysler-Plymouth mest pålidelige komponenter og udnyttes i en bred vifte af køretøjer i mange år varig gennem 2001 Neon.

273 V8 4-tønde transmissioner

Heavy duty V8 4-tønde var udstyret med en fire-trins manuel gearkasse eller en fire-trins automatisk transmission bygget af TorqueFlite. Gear Skift til automatiske transmissioner bygget samtidig med 1967 tapre blev faktisk placeret på instrumentbrættet. Bilproducenter udnyttet dette "push button" stil delvist at bryde drivere fra vane at nå gulvet til konstant skifte gear, som er nødvendig med manuelle transmissioner.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com