Sådan flyttes en DD-WRT Router til en ny Computer

October 28

DD-WRT er en lukke op kilde driftssystem, eller "firmware" til trådløse routere. En DD-WRT opgradering kan i høj grad forbedre effektiviteten af mange routere. Med DD-WRT firmware pakke installeret på din router, behøver du ikke at flytte routeren til en ny computer fordi routeren forbinde trådløst til alle maskiner på netværket. Du kan få adgang til DD-WRT administrative interface ved hjælp af en Web-browser fra enhver computer på LAN med en administrator Brugerid og password for grænsefladen. Bruge samme IP-adresse, som du brugte før du installerer DD-WRT adgang til den administrative grænseflade.

Instruktioner

1 Åbn en webbrowser på den nye computer.

2 Skriv IP-adressen for at få adgang til administrative grænseflade til routeren. De fleste Linksys og Asus routere bruger "192.168.1.1"; mange Belkin routere bruger "192.168.2.1;" Netgear routere bruger ofte "192.168.0.1." Læs producentens dokumentationen til administrative IP-adressen for din router.

3 Indtast bruger-ID og password ind i login-prompten og klik på "OK". Den administrative hovedsiden åbner.

4 Klik på fanen "Setup" for at foretage ændringer i netværksopsætningen. Klik på fanen "Trådløse" for at finde eller redigere dine trådløse netværksindstillinger. Klik på fanen "Sikkerhed" for at angive dit netværkssikkerhed. DD-WRT tilbyder flere konfigurationsmuligheder fra forsiden af grænsefladen.

5 Klik på knappen "Gem" nederst på siden for at gemme dine ændringer.

Tips & advarsler

  • Standardbrugernavnet for DD-WRT routere er "root"; standard password er "admin."

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com