Hvad er en indbindingsmargen i Microsoft Word?

August 14

Hvad er en indbindingsmargen i Microsoft Word?

Når du designer en bog eller rapport interiør i Microsoft Word, skal du overveje, hvor du planlægger at binde siderne. A syet, limet eller spiral bindende optager noget plads på indersiden kant i hver side, og tekst, der udskrives for tæt på rygsøjlen er vanskeligt eller umuligt at læse. Oprette en passende størrelse tagrende på indersiden kanter af dine sider ved hjælp af formateringskommandoerne i Microsoft Word.

Bestemme rendestenen størrelse

Tagrende størrelse afhænger af bog eller rapport størrelsen og type af bindende printeren skal bruge. De fleste professionelle printere, såsom Lightning kilde, Xlibris og Self-Publishing Inc., giver designere med en skabelon, der viser rendestenen størrelse passende til den udskrivning maskiner. Besøg din printer hjemmeside for oplysninger om foreslåede rendestenen størrelser. Hvis du udskriver et manuskript, som du vil binde dig selv, som med en spiral bindende eller et ringbind, en fælles rendestenen størrelse er mindst 1/2 tommer, og hvis din bindende bliver bredere, formatere din tagrende 1/4 tommer større end margenerne rundt om de andre sider af siden.

Angive indbindingsmargen størrelse i Word

Angive indbindingsmargen størrelse for et dokument som en business rapport eller forskning papir, der skal udskrives på den ene side af siden, kun hvis du ikke udskriver front-to-back sider. Rendestenen vil således indstilles til venstre side af hver side. Klik på fanen "Sidelayout" på båndet i Microsoft Word, og vælg derefter "Margener." Klik på "Brugerdefinerede margener" i bunden af pop-up-vinduet for at åbne menuen Page Setup. Angiv værdien i "Gutter" til den ønskede størrelse. Sæt "Indbindingsmargen" til "Venstre."

Indstille skiftevis eller Top tagrender

Bøger eller dokumenter, der udskrives på begge sider af et ark kræver skiftevis tagrender. Sider til højre har en tagrende til venstre og omvendt. Følg vejledningen til indstilling af en indbindingsmargen i Word, men derefter ændre "Flere sider"--under overskriften "Sider" i menuen Page Setup--"Spejling af margener" eller "Højformat." Hvis du vil binde dit dokument på toppen, forlader "Flere sider" angivet til "Normal" og ændre "Indbindingsmargen" fra "Venstre" til "Top."

Beskæringer

Beskæringer er billeder at udskrive helt til kanten af en side. Du kan bruge en beskæring, for eksempel, i en farvet-side børnenes bog når du ønsker farven til at dække hele siden med ingen hvide margener. Printeren vil give dig de specifikke indstillinger for margener, hvis du ønsker en beskæring, men de fleste printere kræver dit billede at udvide 1/8 tomme margener, ikke herunder rendestenen. Hvis din bog vil være færdig til en størrelse på 6 x 9 inches, bør indholdet i interiør med beskæringer dækker et areal på 6,125 af 9.25 inches, ifølge CreateSpace.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com