DIY brint brændstof Kit Installation

May 9

DIY brint brændstof Kit Installation

Det er muligt at konvertere en benzinmotor til kører på ren-brænding brint til brændstof. Hvis du har et grundlæggende kendskab til auto mekanik, kan du tilføje en brint generator kit til din eksisterende motor og Kør dit køretøj på en vand-drevne generator, som anvender brint til brændstof. Denne brint-konvertering kit kan fjernes, hvis det er nødvendigt at vende køretøjet til en benzin-brænding system. På grund af tusindvis af varianter af køretøjernes motorer og dele er et detaljeret projekt håndbog om denne type projekter nødvendigt at udfylde brint konvertering.

Instruktioner

• Placer en formonteret brint generator boliger inde i køretøjets motorrum. Den bedste metode og hardware til brug for montering af generator boliger vil afhænge af formen af motor og mængden af ledig plads. Placer kammer huset så tæt som muligt til karburatoren. Hvis du nødt til at bygge din egen brint generator, skal du bruge et CPVC rør med en fire-tommer diameter. Den funktionelle størrelsesområde for salen er 10 til 18 inches, med så tæt på 18 som muligt bliver optimal.

• Montere en elektronisk kontrolmodul til brint generator under instrumentbrættet og som tæt på motoren som praktisk muligt. Nogle projekt håndbøger henvise til dette som "HyTronics" modul og liste over dele til at bygge det med konkrete tal kan købes til Radio Shack detailhandlere. Andre guidebøger liste over forskellige dele, men hovedsagelig bygget den samme komponent. Lodde vigtigste føre ledningerne fra styreenheden til de vigtigste elektroder, som stikker ud fra hydrogen generator boliger.

• Installere en vand lagertank ved at montere det til køretøjets chassis, inde i motorrummet, hvis det er muligt. Bruge en tank, der holder mindst 10-15 gallons. Flere projekt manualer anbefale amerikanske Plastic del # No. 8658, en 16-gallon tank. Kampvogne vil omfatte nogle monteringsdele, men den bedste metode til sikring af tanken vil afhænge af den unikke størrelse og form af dit køretøj. Tilslut en slange fra lagertanken til indsugningsventilen generator boliger.

• Sætte et indikatorsystem inde i køretøjet for overvågningssystem brint. Særlige komponenter og lokationer vil afhænge af formen af dit instrumentbræt og personlige smag. En effektiv og god leder metode til at montere en indikator panel er at bruge en præfabrikerede konsol, såsom en VDO-II08720 brugerdefineret konsol, som kan monteres nemt over eller under instrumentbrættet.

• Vedhæfte en karburator adapter til dit køretøj. Der er tusindvis af karburatorer, så det ville være klogt at konsultere en professionel dele distributør, som Impco teknologier. Forklare dele forhandler projektet brint og model af dit køretøj. De vil vælge den korrekte del for dig. Køre en varmebestandig slange fra karburatoren adapter til frigivelse ventil af brint generator boliger.

• Tilslut brint generator elektroder og det elektroniske kontrolsystem til gashåndtaget samling af dit køretøj.

• Omhyggeligt kalibrere spænding og pres på din Brintsystem før du starter bilen. Denne fine tuning er en delikat proces og vil kræve nogle eksperimenter og omhyggelige beregninger. Detaljeret guidebøger tilbyde data og forslag, der er relevante for den unikke dele og systemer af du brint kit og specifikke køretøj. Start ikke motoren, før du er færdig med tilpasningerne af systemet eller du vil skade motoren og brint salen.

Tips & advarsler

  • Et detaljeret projekt manual, som forklarer, hvordan man finjustere dit system for at afslutte dette projekt.
  • Download en brint konvertering projekt manual fra ebook kilder eller finde udskrivningsressourcer på et bibliotek eller boghandel. Se "Henvisninger" og "Ressourcer."
  • Projekt manualer leverer flere kilder for materialer og en liste over specifikke dele og kreditorer med fysisk og web-adresser.
  • Brint er en yderst eksplosiv gas. Tage alle sikkerhedsforanstaltninger.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com