Hvordan kontrollerer jeg varmer Blæsermotor på min 2004 Silverado?

October 28

2004 Chevrolet Silverado findes i et 1500, 2500 og 3500-serien passager lastbil. Base motoren i 2004 Silverado er en 4.3-liters V-6. 2004 Silverado er også tilgængelige med flere V-8 motorer, herunder en 4.6-liters, to 5.3-liters versioner, en 6.0-liters, en 6,6-liters diesel V-8 og en 8.1-liter. Blæsermotor på 2004 Silverado er placeret under passagersiden dashboard i HVAC-konsollen. De vigtigste bestanddele af HVAC blæser system er Blæsermotor, blæser motor modstand, blæser motorisk kontrol processor og blæser motor lunte.

Instruktioner

• Åbne passagerdøren af Silverado og positionere dig, så du nemt kan få adgang til bunden af dashboardet. Fjerne lyd isolatoren monteringsskruer ved hjælp af et ratchet og socket. Fjerne panelet lyd isolering under instrumentbrættet, derefter fjerne panelet fra dit arbejdsområde.

• Afbryde den elektriske stik fra Blæsermotor i hånden. Hvis du har en Delphi motor, skal du fjerne tre blæser isolator dækker bolte. Bruge ratchet og socket til at fjerne boltene, så dækker. Flytte til førerens side af lastbilen. Hvis trucken har en manuel transmission, sikre shifter er i frigear. For automatiske lastbiler, forlade lastbil i parken. Tænd for motoren, så sluk for fan kontrol / til fuld hastighed. Træd ud af lastbilen og gå tilbage til passagersiden.

• Drej multimeter til indstillingen næstlaveste volt, som normalt er "20." Indsæt de to sonder fra multimeter direkte ind i de elektriske stik havne. Måling med blæseren på fuld hastighed bør være mellem 11 og 12,50 volt. Hvis spændingen er inden for rækkevidde, er Blæsermotor dårlig. Hvis der er ingen spænding måling, inspicere blæser motor sikringen. Hvis den blæser motor fuse er god, erstatte blæser motor modstand.

• Udskift blæser motorisk kontrol processor, hvis du er sikker på Blæsermotor, blæser motor modstand og blæser motor lunte er i stand. Kontrol-processor er en lille elektronisk boks, monteret direkte ved siden af Blæsermotor, med to monteringsskruer og et lille elektrisk stik.

• Remontering af stikket og panelet isolator er det stik modsatte af fjernelse. Stramme panel bolte LUN med skralde og socket, og gælder ikke drejningsmoment bolte.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com